Αντιμέτωπα με την απόπειρα του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να δυσχεράνει τη διαχείριση της επιστολικής ψήφου στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία (United States Postal Service ή USPS) πήραν πρωτοβουλία να ενισχύσουν το ταμείο τους.

Στα πλαίσια αυτή της πρωτοβουλίας μεταξύ άλλων, τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία παρουσίασαν ένα crop top, το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο.

USPS just dropped an extremely hype-y merch line 📬

Δημοσιεύτηκε από Dazed and Confused Magazine στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Σύμφωνα με τόσα μεταδίδει το ΑΠΕ τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία διαθέτουν, πλέον, στην αγορά μια καινούργια σειρά τυπικών προϊόντων που αναμένει κανείς από μια εθνική ταχυδρομική υπηρεσία:

Εντυπωσιακά γραμματόσημα στα οποία απεικονίζεται η άγρια φύση της Αλάσκας, άλλα, με ανθισμένους κάκτους, ή τη σειρά τεσσάρων γραμματοσήμων «Ανατριχιαστικές Σιλουέτες», με τον καλλιτέχνη Τάιλερ Λανγκ να παίρνει παραδοσιακά μοτίβα του Χάλογουιν και να τα αποδίδει ως μαύρες σιλουέτες σε παράθυρα τα οποία έχουν απόκοσμο φως πίσω τους.

Βεβαίως και τις απαραίτητες tote bags.

Ωστόσο, το προϊόν που τράβηξε την προσοχή είναι κάτι που δυσκολεύεται κανείς να συσχετίσει με ταχυδρομική υπηρεσία: ένα crop top με το λογότυπο της USPS επάνω.

Έχει την τυπική λαιμόκοψη ενός μακό, μακριά μανίκια, μπροστά στο στήθος μια στοίβα φακέλους ταχυδρομείου σχεδιασμένους στο ύφος της Clip Art της δεκαετίας του 1990 και στρίφωμα με κοψίματα.

Γράψτε το σχόλιό σας