Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο MJ Harper στην ταινία «DOMESTIC (between wars)

Ο MJ Harper στην ταινία «DOMESTIC (between wars)

Ο σχεδιαστής μόδας Στέφανο Πιλάτι παρουσίασε μια ταινία 16mm, με τίτλο «DOMESTIC (between wars)», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός περφόρμερ MJ Harper

Ο πιο πρόσφατος οίκος μόδας που, λόγω πανδημίας, κατέφυγε σε κινηματογραφικές παρουσιάσεις μόδας ήταν ο Random Identities του Στέφανο Πιλάτι (Stefano Pilati).
Ο σχεδιαστής παρουσίασε μια ταινία 16mm, με τίτλο «DOMESTIC (between wars)», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός περφόρμερ MJ Harper.

Η ταινία, η οποία γυρίστηκε στο σπίτι του Πιλάτι στο Βερολίνο, εξερευνά την ιδέα του να είσαι δημιουργικός ενώ ταυτόχρονα διερωτάσαι για την ύπαρξή σου, σε συνθήκες τις οποίες ο σχεδιαστής αρέσκεται να παρομοιάζει με «ένα κόσμο σε εμπόλεμη κατάσταση».

H ταινία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ΑΠΕ αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του σκηνοθέτη Κονσταντίν Μποκ και του κινηματογραφιστή Κρίστοφερ Αούν, και με πρωτότυπες συνθέσεις των Isola Music και του σαξοφωνίστα Ματ Κλάσεν- διακρίνεται από έντονες αναφορές σε παλιά shows υψηλής μόδας.

Ο MJ Harper, με εκπαίδευση σε κλασικό χορό (εκτός από διευθυντής κίνησης και μοντέλο που είναι), κινείται με υπνωτικό τρόπο από δωμάτιο σε δωμάτιο, θυμίζοντας την κίνηση των μοντέλων στα παραδοσιακά ντεφιλέ.

Είχε εμφανιστεί στο show για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του οίκου, το οποίο έλαβε χώρα στη Φλωρεντία τον περασμένο Ιανουάριο.

«Επιβαρυμένος ιδιαίτερα από τις συνθήκες με τις οποίες είμαστε σήμερα αντιμέτωποι, μεταξύ τρόμου και απέχθειας, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι μια ταινία που απλά θέλει να καταγράψει το ποιος είμαι και πού βρίσκομαι σήμερα» είπε, μιλώντας στο AnOther για την ταινία «DOMESTIC (between wars)», ο Στέφανο Πιλάτι.

Παρακολουθείστε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024