Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκστρατεία για τη στήριξη σχεδιαστών και καλλιτεχνών στη Βηρυτό

Εκστρατεία για τη στήριξη σχεδιαστών και καλλιτεχνών στη Βηρυτό

Μετά την τραγική έκρηξη στη Βηρυτό, ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία με σύνθημα «United for Lebanese Creatives» με στόχο τη στήριξη ανεξάρτητων σχεδιαστών και καλλιτεχνών της πόλης

Μετά την τραγική έκρηξη στη Βηρυτό, ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία με σύνθημα «United for Lebanese Creatives» (Ενωμένοι για τους Λιβανέζους Δημιουργούς) με στόχο τη στήριξη ανεξάρτητων σχεδιαστών και καλλιτεχνών της πόλης.

Η εκστρατεία σύμφωνα με το ΑΠΕ είναι πρωτοβουλία της οργάνωσης για το περιβάλλον Slow Factory, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Starch Foundation που βοηθά στην εκκίνηση αναδυόμενους εκπροσώπους του δημιουργικού τομέα στον Λίβανο, του Fondation Saradar, μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την προώθηση του πολιτισμού, της τέχνης, της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, του Bureau des Créateurs, οργανισμός που ανακαλύπτει νέα ταλέντα και παρέχει συμβουλευτική, και του Maison Pyramid, εταιρεία πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων της οποίας τα γραφεία στη Βηρυτό έχουν καταστραφεί από την έκρηξη.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας εντοπίστηκαν 39 σχεδιαστές που αντιμετώπισαν συνολικά ζημιές άνω των 850.000 δολαρίων και θα λάβουν υποστηρικτικά κεφάλαια για την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων τους.

Μεταξύ των δημιουργών που θα λάβουν οικονομική βοήθεια είναι οι σχεδιαστές αξεσουάρ των Sarah’s Bag, Vanina και Andrea Wazen, η σχεδιάστρια μόδας Sandra Mansour, τα κοσμηματοπωλεία Mukhi Sisters και Atelier Nawbar, οι οίκοι υψηλής ραπτικής Azzi και Osta, καθώς και τα brands μόδας όπως Bazaza, Roni Helou, Yassmin Saleh, Missak και Emergency Room.

United for Lebanese Creatives
Following Beirut’s explosion, we are joining forces with Lebanese designers and creatives,…

Δημοσιεύτηκε από Maison Pyramide στις Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Στις 4 Αυγούστου σε τεράστιας έντασης εκρήξεις στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου έχασαν τη ζωή τους εκατοντάδες άνθρωποι, τραυματίστηκαν χιλιάδες και προκλήθηκαν εκτεταμένες καταστροφές.

Με τους εκθεσιακούς χώρους και τα δημιουργικά στούντιο να βρίσκονται κυρίως στην περιοχή Μαρ-Μιχαέλ -ακριβώς απέναντι από το λιμάνι της πόλης όπου σημειώθηκε η έκρηξη- οι σχεδιαστές μόδας της πόλης έχασαν τις συλλογές που ετοίμαζαν και είδαν τα ατελιέ τους να γκρεμίζονται εντελώς.

Οι λεπτομέρειες για τις δωρεές είναι αναρτημένες στον ιστότοπο του Slow Factory.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024