Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόουζ ΜακΓκόουαν: Κατηγορεί τον Αλεξάντερ Πέιν για παιδεραστία

Ρόουζ ΜακΓκόουαν: Κατηγορεί τον Αλεξάντερ Πέιν για παιδεραστία

Κατηγορίες για παιδεραστία εξαπέλυσε η ηθοποιός και ακτιβίστρια Ρόουζ ΜακΓκόουαν εναντίον του βραβευμένου σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν.

Κατηγορίες για παιδεραστία εξαπέλυσε η ηθοποιός και ακτιβίστρια Ρόουζ ΜακΓκόουαν εναντίον του βραβευμένου σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν.

Ειδικότερα η ηθοποιός κατηγορεί τον ελληνικής καταγωγής βραβευμένο με Όσκαρ, σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος της, όταν εκείνη ήταν 15 χρονών.

Η 46χρονη ΜακΓκόουαν διατύπωσε τις κατηγορίες εναντίον του Πέιν με ανάρτηση της στο Τwitter, ζητώντας από τον σκηνοθέτη να της πει μία «συγγνώμη».

Όπως γράφει, ο Πέιν της έδειξε μία soft-core ταινία πορνό την οποία είχε γυρίσει εκείνη την εποχή υπογράφοντας με άλλο όνομα, ενώ βρίσκονταν στο διαμέρισμα του στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια, γδύθηκε μπροστά της.

«Θυμάμαι ακόμη το διαμέρισμά σου στο Σίλβερλεϊκ. Είσαι προικισμένος. Μετά με άφησες σε μια γωνιά του δρόμου. Ημουν 15 ετών», γράφει η ΜακΓκόουαν.

Και συμπληρώνει «Θέλω μόνο μια αναγνώριση και μια συγγνώμη. Δεν θέλω να καταστρέψω. Αυτή είμαι εγώ σε ηλικία 15 χρονών».

Σε ανάρτησή της στο Facebook η Ροόυζ ΜακΓκόουαν επανήλθε στο θέμα γράφοντας μεταξύ άλλων τους λόγους για τους οποίους αποκάλυψε την ιστορία της τώρα:

«Χθες το βράδυ έριξα μια βόμβα αλήθειας. Για χρόνια πίστευα ότι ήταν ένας άντρας με τον οποίο είχα μια φυσιολογική σεξουαλική εμπειρία.

Τώρα ξέρω ότι απλά με προετοίμαζε. Έκανα ακρόαση για αυτόν στις 15. Μετά την εμπειρία μου μαζί του, σταμάτησα εντελώς έως ότου «ανακαλύφθηκα» στα 21. Όταν συνέβη αυτό, είπα θα τα καταφέρω όπως και να’χει.

Έγραψα ακόμη και συγχαρητήρια για τη νίκη του στο Όσκαρ το 2012, που δείχνει πόσο βαθιά μέσα στα γρανάζια του Χόλιγουντ βρέθηκα.

Μόλις τρεις εβδομάδες αφότου ξέσπασε η ιστορία του Γουάινσταϊν, επανεκτίμησα την κατάσταση.

Νιώθω άσχημα να ρίξω μια βόμβα στη ζωή και την καριέρα κάποιου, αλλά υποθέτω ότι αυτό δεν αρκεί.

Είμαι πιο πολύ λυπημένη παρά θυμωμένη. Λυπημένος για τον 15χρονο εαυτό μου. Λυπημένη για την ενήλικη που ακόμα πίστευα ότι ήταν μια επιλογή που έκανα.

Θέλω όλοι να γνωρίζετε ότι δεν φταίτε εσείς και ότι δεν είναι εντάξει να ι. Δεν είναι. Το ξέρω τώρα.

Θα πήγαινα ακόμη και σε αυτόν τον σκηνοθέτη σε εκδηλώσεις και θα τον ρωτούσα, με ένα χαμόγελο, «θυμάσαι την σεξουαλική επαφή που είχε μαζί μου όταν ήμουν 15;»

Και θα γελούσα. Αυτός είναι ένας βαθύς κοινωνικός προγραμματισμός.

Αν είστε εκεί έξω προσπαθώντας να κάνετε σεξ με ανήλικο ανήλικο, διαπράττετε έγκλημα, ακόμα κι αν ο ανήλικος δεν το γνωρίζει. 

Όταν συνέβη, σε εμένα είχα μείνει πίσω στο Χόλιγουντ από ένα μέλος της οικογένειας για να φροντίσω τον εαυτό μου.

Οι λύκοι κυνηγούσαν. Παρακαλώ αναγνωρίστε ότι αν αυτό σας συνέβη, η ντροπή δεν είναι δική σας, είναι δική τους. Φροντίστε να τους την δώσετε πίσω.

Η θεά μας ευλογεί όλους, εκτός από εκείνους που κάνουν κατάχρηση της δύναμής τους. Εδώ είναι η ελευθερία, δική σου και δική μου».

Last night I dropped a bomb of truth. For years I had thought a man I had sexual relations with was a a sexual…

Δημοσιεύτηκε από Rose McGowan στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Υπενθυμίζεται ότι η Ροόυζ ΜακΓκόουαν είχε κατηγορήσει δημόσια τον Γουάινσταϊν ότι τη βίασε το 1997. Επίσης, ήταν μία από τις γυναίκες Silence Breakers, οι οποίες έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στους κόλπους της showbiz και όχι μόνο, τις οποίες και τίμησε το περιοδικό Time το 2017 ανακηρύσσοντας τες Πρόσωπα της Χρονιάς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024