Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακή με κατακόκκινο μπικίνι στα 39 της η Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Εντυπωσιακή με κατακόκκινο μπικίνι στα 39 της η Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Ξεσήκωσε τους θαυμαστές του το μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόσιο παίζοντας βόλεϊ στο Μαλιμπού. Ο Μπεν Άφλεκ δέχθηκε ένα εντυπωσιακό δώρο από την σύντροφό του για τα γενέθλιά του, ενώ η αδελφή της Σάρον Στόουν, η Κέλι, που νοσηλεύεται με κοροναϊό απηύθυνε δραματική έκκληση σε όλους να φορούν μάσκες

Ξεσήκωσε τους θαυμαστές του το μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόσιο παίζοντας βόλεϊ στο Μαλιμπού. Ο Μπεν Άφλεκ δέχθηκε ένα εντυπωσιακό δώρο από την σύντροφό του για τα γενέθλιά του, ενώ η αδελφή της Σάρον Στόουν, η Κέλι, που νοσηλεύεται με κοροναϊό απηύθυνε δραματική έκκληση σε όλους να φορούν μάσκες.

Τράβηξε τα βλέμματα η Αλεσάντρα Αμπρόσιο παίζοντας βόλεϊ σε παραλία στο Μαλιμπού.

Φορώντας ένα κατακόκκινο μπικίνι το 39χρονο μοντέλο έδειξε τις ικανότητές της στο άθλημα ενώ όσοι έτυχε και βρέθηκαν στην παραλία θαύμασαν το αψεγάδιαστο κορμί της.

Δώρο – έκπληξη στον Μπεν Άφλεκ από την αγαπημένη του

Ο Μπεν Άφλεκ γιόρτασε πρόσφατα τα 48α γενέθλιά του και η αγαπημένη του Άνα ντε Άρμας φρόντισε να του κάνει ένα δώρο που σίγουρα τον κατενθουσίασε.

Μια νέα μηχανή που φτιάχτηκε αποκλειστικά γι’ αυτόν. Το ζευγάρι θέλησε, φυσικά, να δοκιμάσει την νέα μηχανή και αφού φόρεσαν τα κράνη τους, έκαναν βόλτα στους δρόμους της Καλιφόρνια.

Στο νοσοκομείο με κοροναϊό η αδερφή της Σάρον Στόουν

Με ένα βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι νοσεί από κορωνοϊό η αδερφή της Σάρον Στόουν, Κέλι.

Η 59χρονη Κέλι Στόουν πάσχει από το χρόνιο νόσημα του λύκου κάτι που την εντάσσει στις ευπαθείς κοινωνικής ομάδες και παρακαλεί με το βίντεό της να γίνονται περισσότερα τεστς και να φορούν όλοι μάσκες.

Η Κέλι Στόουν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Μαϊάμι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024