Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα σημάδια που δείχνουν πως ο χωρισμός δεν είναι μακριά

Τα σημάδια που δείχνουν πως ο χωρισμός δεν είναι μακριά

Δείξε προσοχή σε αυτά τα «σημάδια» και προετοιμάσου ίσως και για χωρισμό

Είναι σίγουρο ότι αγαπάς τον σύντροφό σου. Είναι επίσης σίγουρο, ότι για να είσαι μαζί του επιδιώκεις η σχέση σας και κυρίως ο γάμος σας να κρατήσει για πολλά πολλά χρόνια.

Ποιες ενδείξεις δείχνουν έναν επερχόμενο χωρισμό;

Τσακωμοί

Και όχι σπάνια, αλλά σε καθημερινή βάση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και οι δύο να φτάνετε σε ένα σημείο που ψυχολογικά έχετε κουραστεί πλέον να απαντάτε ο ένας στον άλλον.

Έλλειψη σεξ

Μπορεί να μην κάνετε και καθόλου σεξ. Το σεξ είναι ένα από τα πιο σημαντικά «συστατικά» μιας σχέσης. Σας φέρνει κοντά τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο. Όταν αυτό δε γίνεται πια όπως γινόταν και ποιοτικά και ποσοτικά, τότε η σχέση-γάμος, περνάει σε μια φάση που δύσκολα επιστρέφει…

Δεν κάνει όνειρα για εσάς

Εσύ μπορεί να είσαι η περίπτωση του ανθρώπου που θέλει να κάνει σχέδια για το μέλλον και είσαι φιλόδοξη. Αυτός από την άλλη έχει πάψει να κάνει θετικά σενάρια και σχέδια για εσάς.

Βαρεμάρα

Εντάξει, σε όλες τις σχέσεις και τους γάμους θα υπάρξει αυτή. Ωστόσο όταν γίνεται ένα συναίσθημα επί μονίμου βάσεως, μην περιμένεις να αλλάξει εύκολα αυτό. Εκτός αν γενικά για αυτό όπως και για άλλα προβλήματα, έχετε αποφασίσει να πάτε σε σύμβουλο σχέσεων.

Άσχημη συμπεριφορά

Δε θα μιλήσω για κακοποίηση και βία, που σε αυτές τις περιπτώσεις έχεις ήδη χωρίσει εννοείται και κάνεις καταγγελία. Εννοώ χειριστική συμπεριφορά, συναισθηματικό εκβιασμό, γκρίνια και μιζέρια. Όλη αυτή η αρνητικότητα δεν πρόκειται να οδηγήσει σε μια σχέση-γάμο που θα κρατήσει για πολλές δεκαετίες

Δεν υπάρχει ο έρωτας πια

Μπορεί εσύ να νιώθεις ακόμη ερωτευμένη. Αυτός όμως όχι. Αν ήταν ερωτευμένος, δε θα βαριόταν να ανοίξετε μια συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα, δε θα αδιαφορούσε για το αν είσαι στο σπίτι ή όχι. Επιπλέον, θα έδειχνε κάθε μέρα έστω και από λίγο, τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι είσαι δίπλα του.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024