Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αθηναΐς Νέγκα : Οι φωτογραφίες με μαγιό και τα «παράπονα» για το γάμο της

Αθηναΐς Νέγκα : Οι φωτογραφίες με μαγιό και τα «παράπονα» για το γάμο της

Η Αθηναΐς Νέγκα έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Αθηναΐς Νέγκα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γνωστή για το καυστικό της χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της, Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών της με μαγιό χωρίς καθόλου ρετούς και εξήγησε την ιστορία πίσω από αυτές.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια που περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Σύρου, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με μαγιό και χωρίς καθόλου ρετούς.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε και την ιστορία που κρύβεται πίσω από τις εν λόγω εικόνες, ενώ δε δίστασε να κάνει και το σχόλιο της για το γάμο της, αλλά και την ηλικία της.

«Χρόνια πολλα, σας εύχομαι με μια κωμική ιστορία που συνοδεύει τις αδέξιες φωτό-μαγιό !επειδή ο άντρας μου δεν μ αγαπάει αρκετά ώστε να με τραβάει φωτογραφία όσο ακόμα είμαι σχετικά νέα ,είμαι αναγκασμένη να σκέφτομαι τρόπους να το κάνω χωρίς βοήθεια .οι φωτό που βλέπετε στη Σύρο που αγαπώ ,είναι τραβηγμένες με timer ,ψαχνω να βρω πόζα σαν ηλίθια και επειδή καποιος έπρεπε να κρατάει το τηλεφωνο σταθερα, το εβαλα σε μια μάσκα που στη συνέχεια κρέμασα με μανταλάκια (τελευταία φωτό) Δεν θα τις τιτλοφορήσω «Σύρος 2020, Αθηναΐς 46 ετών» γιατί το Insta είναι πλέον το άλμπουμ της ζωής μας ,αλλά «Η μοναξιά του γάμου και ο αυτοματισμός στον οποίο με οδήγησε».

Ελπιζω να μ αγαπάει αρκετά ώστε να διαβάσει τουλαχιστον το κείμενο ή τέλος πάντων απλως να μην αγαπά να τραβά φωτογραφίες.. στα αλήθεια δεν εχω παραπονα από τον ίδιο αλλά και από το γάμο που είναι θαυμάσια εφεύρεση ακριβως εξ αιτίας της μοναξιάς του -αλλά αυτή είναι μεγάλη κουλτούροσυζήτηση. Ας επιστρεψουμε στα πιο απλα : Η σκιά κρύβει τις ατέλειες προτιμήστε την αντί φίλτρου, αυτό έμαθα και , χρειαζομαι μεταξύ άλλων ενδυνάμωση σωματική και ισως και ψυχολογική γιατί υπήρξα καταθλιπτικά αδρανής όλο τον τραυματικό χειμώνα που περάσαμε. κλείνω την ετήσια φωτό-μαγιό ! Και του χρόνου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αθηναΐς Νέγκα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα :

View this post on Instagram

Χρόνια πολλα, σας εύχομαι με μια κωμική ιστορία που συνοδεύει τις αδέξιες φωτό-μαγιό !επειδή ο άντρας μου δεν μ αγαπάει αρκετά ώστε να με τραβάει φωτογραφία όσο ακόμα είμαι σχετικά νέα ,είμαι αναγκασμένη να σκέφτομαι τρόπους να το κάνω χωρίς βοήθεια .οι φωτό που βλέπετε στη Σύρο που αγαπώ ,είναι τραβηγμένες με timer ,ψαχνω να βρω πόζα σαν ηλίθια και επειδή καποιος έπρεπε να κρατάει το τηλεφωνο σταθερα, το εβαλα σε μια μάσκα που στη συνέχεια κρέμασα με μανταλάκια 😂 (τελευταία φωτό) Δεν θα τις τιτλοφορήσω «Σύρος 2020, Αθηναΐς 46 ετών» γιατί το Insta είναι πλέον το άλμπουμ της ζωής μας ,αλλά «Η μοναξιά του γάμου και ο αυτοματισμός στον οποίο με οδήγησε». Ελπιζω να μ αγαπάει αρκετά ώστε να διαβάσει τουλαχιστον το κείμενο ή τέλος πάντων απλως να μην αγαπά να τραβά φωτογραφίες.. στα αλήθεια δεν εχω παραπονα από τον ίδιο αλλά και από το γάμο που είναι θαυμάσια εφεύρεση ακριβως εξ αιτίας της μοναξιάς του -αλλά αυτή είναι μεγάλη κουλτούροσυζήτηση. Ας επιστρεψουμε στα πιο απλα : Η σκιά κρύβει τις ατέλειες προτιμήστε την αντί φίλτρου, αυτό έμαθα και , χρειαζομαι μεταξύ άλλων ενδυνάμωση σωματική και ισως και ψυχολογική γιατί υπήρξα καταθλιπτικά αδρανής όλο τον τραυματικό χειμώνα που περάσαμε. κλείνω την ετήσια φωτό-μαγιό ! Και του χρόνου ! #vitigo #vitiligopride

A post shared by @ athinaisnega on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024