Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Βουγιουκλάκη : To σπάνιο «κλικ» στο πλευρό της Γεωργίας Βασιλειάδου

Αλίκη Βουγιουκλάκη : To σπάνιο «κλικ» στο πλευρό της Γεωργίας Βασιλειάδου

Μια vintage φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Γεωργία Βασιλειάδου, να ποζάρει η μία δίπλα στην άλλη  ενθουσίασε τους φανατικούς οπαδούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου

Μια vintage φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Γεωργία Βασιλειάδου, να ποζάρει η μία δίπλα στην άλλη  ενθουσίασε τους φανατικούς οπαδούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη,  Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό, στον οποίο και δημοσιεύει συχνά  στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της μητέρας .

Σπάνια «κλικ« και πολύτιμες πληροφορίες αναβιώνουν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στην ελληνική υποκριτική σκηνή, που έζησαν έναν ιστορικό και θυελλώδη έρωτα.

Στο επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, δημοσιεύτηκε πρόσφατα μία ακόμα φωτογραφία που ενθουσίασε τους θαυμαστές του ελληνικού κινηματογράφου.

Η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, χαμογελά στο πλευρό μια επίσης θρυλικής ηθοποιού, που σημάδεψε ανεξίτηλα τη μεγάλη οθόνη, της Γεωργίας Βασιλιειάδου.

«Άλλη μια πολύ σπάνια φωτογραφία αυτή τη φορά η Αλίκη με την Γεωργία Βασιλειάδου μέσα από τον φακό του @studio_kleisthenis !!! Η Αλίκη προλογίζει μαζί με τον Αλέκο Σακελλάριο την 100η παράσταση του έργου «Οι νεόπλουτοι που ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία το 1963 ο θίασος Βασιλειάδου -Αυλωνίτης -Ρίζος στο θέατρο Φύρστ (πρώην Σαμαρτζή)», γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχάηλ, στον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στο Instagram και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας του.

View this post on Instagram

Άλλη μια πολυ σπάνια φωτογραφία αυτή τη φορά η Αλικη με την Γεωργία Βασιλειαδου μεσα από τον φακό του @studio_kleisthenis !!! Η Αλίκη προλογίζει μαζί με τον Αλέκο Σακελλάριο την 100η παράσταση του έργου "Οι νεόπλουτοι που ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία το 1963 ο θίασος Βασιλειάδου -Αυλωνίτης -Ρίζος στο θέατρο Φύρστ (πρώην Σαμαρτζή). Το στούντιο Κλεισθενης λειτουργεί ακόμα και σήμερα με πολυ σπάνιο φωτογραφικό αρχείο και ως στούντιο φωτογράφησης για όσους ενδιαφερονται μπορούν να στείλουν μνμ στο Instagram @studio_kleisthenis

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024