Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Μπουρδούμης : Η οικογενειακή φωτογραφία που έκανε το Instagram να «λιώσει»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης : Η οικογενειακή φωτογραφία που έκανε το Instagram να «λιώσει»

Με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο, ο ευτυχισμένος, νέος μπαμπάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε την πιο τρυφερή και οικογενειακή φωτογραφία.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη, καθώς λίγο μετά τον «μυστικό» γάμο τους στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού, το ζευγάρι ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία, με τον ερχομό του πρώτο τους παιδιού.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η σύζυγός του Λένα Δροσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και έτσι έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Το αγαπημένο ζευγάρι πλέον κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του και περνάει όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξετρελαμένος με τον μικρό του πρίγκιπα, αρκετές είναι οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου @lenakidrs είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια!Μεσ’το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή!Σας λατρεύω καρδιά μου!44 γράφει το κόντερ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!!! #birthday #happiness #mylove #mywife #myall photo by @petrossofikitis 🙏 @harristheevents 😉 Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, έχει στεγνώσει το δάκρυ μου, πάμε να φύγουμε, αγάπη μου. Πάμε να φύγουμε σήμερα, δεν έχει η αγάπη μας σύνορα, πάμε να φύγουμε σήμερα. Μέσα στα χέρια σου κλείνομαι, στην αγκαλιά σου αφήνομαι, πάμε, καρδιά μου, να φύγουμε. Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει. Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη.

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on

Με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο, ο ευτυχισμένος «φρέσκος» μπαμπάς δημοσίευσε την πιο τρυφερή και οικογενειακή φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ποζάρει ξαπλωμένος στο κρεβάτι με την Λένα Δροσάκη στο πλευρό του και στη μέση να βρίσκεται ο γιος τους που κοιμάται.

«Καλή Παναγιά απ’ολους μας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί φίλοι του Αλέξανδρου Μπουρδούμη πλημμύρισαν με ευχές, likes και σχόλια, την τρυφερή φωτογραφία του δημοφιλή ηθοποιού.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024