Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολίβια Γαβρίλη : Νέα εγκυμοσύνη μετά την αποβολή

Ολίβια Γαβρίλη : Νέα εγκυμοσύνη μετά την αποβολή

Έγκυος στο τέταρτο παιδί της μετά την αποβολή που είχε είναι η πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου, Ολίβια Γαβρίλη

Η Ολίβια Γαβρίλη, πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου, είναι τεσσάρων μηνών έγκυος στο τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Σταύρο, με τον οποίο και είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο.

View this post on Instagram

Σ΄αγαπώ: δεν μπορώ τίποτ΄άλλο να πω πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο! Μπρος στα πόδια σου εδώ με λαχτάρα σκορπώ τον πολύφυλλο ανθό της ζωής μου. Ώ, μελίσσι μου, πιες απ΄αυτόν τις γλυκές, τις αγνές ευωδιές της ψυχής μου! Τα δυο χέρια μου, νά, σ' τα προσφέρω δετά, για να γείρης γλυκά το κεφάλι, κι η καρδιά μου σκιρτά κι όλη ζήλια ζητά να σου γίνη ως αυτά προσκεφάλι! Και για στρώμα, Καλέ, πάρε με όλην εμέ, σβήσ΄τη φλόγα σε με της φωτιάς σου, ενώ δίπλα σου εγώ τη ζωή θ΄αγροικώ να κυλάη στο ρυθμό της καρδιάς σου! Σ΄αγαπώ· τί μπορώ, Ακριβέ, να σου πω πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο; Μυρτιώτισσα

A post shared by Olivia Gavrili (@oliviag) on

View this post on Instagram

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο γνώρισα τον πρίγκιπά μου και κατάλαβα από την πρώτη στιγμή πως αυτό το πλάσμα δεν μοιάζει με κανένα απ’ όσα είχα γνωρίσει μέχρι τότε… Μου πήρε μόλις λίγες μέρες για να δω πως αυτός είναι ο ένας, αυτός που μέσα μου πάντα πίστευα πως μια μέρα θα συναντήσω. Είναι ο ένας, όχι μόνο γιατί ταιριάζουν οι ψυχές μας, αλλά και γιατί δεν έχω καμιά δεύτερη σκέψη για αυτόν. Τον λατρεύω για τα πάντα του! 👱🏻‍♀️❤️🧔🏻 Σταύρο μου, σε ευχαριστώ για όλα ζήσαμε μέχρι σήμερα και για το ότι άνοιξες την αγκαλιά σου και χώρεσες μέσα όχι μόνο εμένα, αλλά και τα παιδάκια μου (μας, τώρα πια). Ανυπομονώ για όλα όσα θα έρθουν!

A post shared by Olivia Gavrili (@oliviag) on

Η ίδια έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τη σελίδα της στο Instagram.

Η Ολίβια Γαβρίλη δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή φορώντας το μαγιό της και κρατώντας τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Ευχαριστούμε για τις τόσες πολλές ευχούλες για την εγκυμοσύνη🙏🏻 Είχα ένα πολύ ζόρικο πρώτο τρίμηνο με ναυτίες, δυσπεψία και υπνηλία στο μέγιστο βαθμό, για αυτό ψιλοχάθηκα, αλλά τώρα πια στον 4ο μήνα τολμώ να πω πως έχω πάρει αρκετά τα πάνω μου. Η κοιλιά πετάχτηκε χωρίς υπερβολή από την 9η-10η βδομάδα 😜 Η αυχενική πήγε τέλεια και μας έδωσαν μια εκτίμηση φύλου, αλλά θα το οριστικοποιησουμε σε λίγες μέρες με την αγαπημένη μου γιατρό @elenixanth 😍 Εσείς τι λέτε; Αγόρι ή κορίτσι;;;»», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ολίβια Γαβρίλη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και οι «καρδιές» έπεσαν «βροχή».

Σημειώνεται πως η πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου έχει ακόμα τρία παιδιά, την Αθηνά, τον Αρχέλαο και τον Άγγελο.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή δημοσίευση:

View this post on Instagram

Ευχαριστούμε για τις τόσες πολλές ευχούλες για την εγκυμοσύνη🙏🏻 Είχα ένα πολύ ζόρικο πρώτο τρίμηνο με ναυτίες, δυσπεψία και υπνηλία στο μέγιστο βαθμό, για αυτό ψιλοχάθηκα, αλλά τώρα πια στον 4ο μήνα τολμώ να πω πως έχω πάρει αρκετά τα πάνω μου. Η κοιλιά πετάχτηκε χωρίς υπερβολή από την 9η-10η βδομάδα 😜 Η αυχενική πήγε τέλεια και μας έδωσαν μια εκτίμηση φύλου, αλλά θα το οριστικοποιησουμε σε λίγες μέρες με την αγαπημένη μου γιατρό @elenixanth 😍 Εσείς τι λέτε; Αγόρι ή κορίτσι;;;

A post shared by Olivia Gavrili (@oliviag) on

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024