Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα καταλάβεις τον άντρα «γύπα» από... χιλιόμετρα

Πώς θα καταλάβεις τον άντρα «γύπα» από… χιλιόμετρα

Έχει ένα τουπέ και ένα στυλ τύπου «μαλλί, γυαλί και αυτοπεποίθηση» μέχρι να κάνει την προσέγγισή του

Δε χρειάζεται πολύ ψάξιμο για να τους βρεις. Βρίσκουν εκείνοι εσένα πρώτοι και σε εκνευρίζουν.

Μαλλί

Για έναν γύπα δε θα τον δεις ποτέ με απεριποίητη κόμη. Έχει τον προσωπικό του μπαρμπέρη ο οποίος υπολογίζει με ακρίβεια –ίσως και με μοιρογνωμόνιο- τι θα ξυρίσει στο κεφάλι, πώς θα κάνει το «σβήσιμο» και τι αναλογία πρέπει να έχουν οι τρίχες στο σκαλπ με αυτές στο μούσι.

Για να καταλάβεις τον γύπα, πρέπει να γίνεις γύπας. Είσαι γυναίκα ακραία μεθυσμένη και θέλεις να φλερτάρεις, αλλά δε θέλεις να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.

Μία διαδεδομένη κίνηση ματ που εφαρμόζουν αρκετές γυναίκες είναι να φιλιούνται μεταξύ τους. Ε, αυτό ο γύπας το κάνει ανοίγοντας μπελβεντέρε.

Τατού «φιλοσοφία κι άποψη»

Είναι πολλά και όλα σε εμφανή σημεία; Τότε πιθανότατα έχεις να κάνεις με έναν γύπα. Είναι αρκετά δημιουργικός: Όταν πρόκειται να φλερτάρει μπορεί να γίνει ποιητής.

Έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε stand-up κωμικός ή αν το απαιτεί η γυναίκα που έχει βάλει στο στόχαστρο, σε Τάσο Λειβαδίτη. Ανάλογα τις περιστάσεις. Θα εκμεταλλευτεί κάθε γνώση του για να σε ρίξει.

Στυλ

Δύσκολα θα καταλάβεις το στυλ του γύπα. Άλλοτε σου φαίνεται λιγάκι πιο κυριλέ με τα στενά του πουκάμισα και τα παντελόνια με τσάκιση, κι άλλοτε πιο hipster με μακριές μπλούζες και αυτά τα αθλητικά παπούτσια που έχουν βουλιάξει πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα.

Ένα κοινό θα βρεις όμως σε όλους του γυπαετούς: είναι υβρίδια. Όπως κι αν σου φαίνεται εσένα ο γύπας, στην πραγματικότητα το στυλ του είναι χαμαιλέων –κατάλληλος και για εναλλακτικά και κλασικά κορίτσια.

Περπάτημα και υφάκι

Αποφασιστικό περπάτημα, κορδωμένη κορμοστασιά, σχετικά ψηλά το πηγούνι –τόσο όσο ώστε να φαίνεται λίγο σνομπ, αλλά και να μπορεί να τσεκάρει τις γυναίκες που προσπερνά- και αργό περπάτημα.

Πρόσεξε το ύφος του: Το ύφος του γύπα είναι μπλαζέ πριν σε κοιτάξει. Για λίγο νομίζεις ότι είναι ο σνομπ του μαγαζιού.

Προσπαθεί να είναι διαρκώς γυρισμένος σε τρία τέταρτα –νομίζεις ότι στοχάζεται. Μέχρι να γίνεις ο στόχος του. Τότε, θα σε καρφώσει στα μάτια, έχοντας ελαφρώς ανοιχτό το στόμα.

Ενίοτε θα σε προσεγγίσει φιλικά: Μόλις αντιληφθεί ότι τον βλέπεις φιλικά, θα σ’ το παίξει δύσκολος και θα πετάει υπονοούμεNA μήπως και λυγίσεις. Τώρα ξέρεις: μη λυγίσεις.

Sports in

Ο νέος… Χάαλαντ: Το wonderkid που έχει «τρελάνει» την Άρσεναλ και τον Αρτέτα (vids)

Κίνηση για την απόκτηση του επιθετικού της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο, θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024