Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η πανδημία εκτόξευσε τις πωλήσεις για τις «κούκλες συντροφιάς»

Η πανδημία εκτόξευσε τις πωλήσεις για τις «κούκλες συντροφιάς»

Ο Ράιαν Τζέιμς από το Σίδνεϊ έχει μια επιχείρηση με σεξουαλικά βοηθήματα και κούκλες του σεξ, ή όπως θέλει να τις αποκαλεί, «κούκλες συντροφιάς ή κούκλες αγάπης». «Σίγουρα διαπιστώσαμε αύξηση στις πωλήσεις των κούκλων μας τους τελευταίους μήνες» είπε στο Yahoo News Australia

Η πανδημία του κοροναϊού έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία, έχει διαταράξει τις αλυσίδες εφοδιασμού, ενώ έχει αναγκάσει πολλές επιχειρήσεις να κλείσουν είτε προσωρινά είτε οριστικά. Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι κλάδοι που κατέγραψαν αύξηση κερδών λόγω του lockdown, όπως η αγορά σεξουαλικών βοηθημάτων.

Ο Ράιαν Τζέιμς από το Σίδνεϊ έχει μια επιχείρηση με σεξουαλικά βοηθήματα και κούκλες του σεξ, ή όπως θέλει να τις αποκαλεί, «κούκλες συντροφιάς ή κούκλες αγάπης». «Σίγουρα διαπιστώσαμε αύξηση στις πωλήσεις των κούκλων μας τους τελευταίους μήνες» είπε στο Yahoo News Australia.

Έχοντας ξεκινήσει την online επιχείρησή του πριν από περίπου δυο χρόνια, ισχυρίζεται πως η κίνηση στην ιστοσελίδα του αυξήθηκε κατά 35% στη διάρκεια της πανδημίας. «Αυτό που είδα τους τελευταίους μήνες είναι σίγουρα περισσότερα κλικ» λέει ο Ράιαν.

3.000 έως 4.000 δολάρια το κόστος

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κούκλες κοστίζουν περίπου 3.000 έως 4.000 δολάρια η καθεμία.

«Πιστεύω πως συμβαίνει επειδή ο κόσμος έχει λιγότερες ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση αυτή τη στιγμή με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί και κατά κάποιον τρόπο τους δημιουργεί εκνευρισμό. Αν και δεν είναι το ίδιο να έχεις κούκλα, όσοι είναι single ή ίσως έχουν προβλήματα με τις σχέσεις ή δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο, υποθέτω βρίσκουν μια κάποια παρηγοριά» υπογραμμίζει.

Πώς ξεκίνησε την επιχείρηση

Ο Ryan ξεκίνησε να πουλά μεμονωμένα κάποιες κούκλες μέσω μέσω eBay πριν καταλήξει τελικά στην εισαγωγή κούκλων. «Είχαμε προβλήματα με τις καθυστερήσεις στις εισαγωγές νωρίτερα αλλά τώρα έχουμε επανέλθει κανονικά» λέει ο Ράιαν, εξηγώντας πως για ταχύτερες πωλήσεις, πλέον η επιχείρηση διατηρεί μεγαλύτερο απόθεμα για να ικανοποιεί την μεγάλη ζήτηση.

Είναι δύσκολο να συλλεχθούν στοιχεία για το μέγεθος της αγοράς από κούκλες του σεξ στην Αυστραλία, αλλά κρίνοντας από όσα ανέφεραν οι τελωνειακές αρχές στον ίδιο, ενδεχομένως είναι μακράν μεγαλύτερη από όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. «Υπάρχει ανταγωνισμός με βάση όσα ακούμε από τους υπαλλήλους στο τελωνείο, που μας λένε πως υπάρχουν εισαγωγές χιλιάδων τέτοιων προϊόντων» σχολίασε.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024