Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη : Το δημόσιο μήνυμα που έστειλε μετά τα γενέθλιά της

Ιωάννα Τούνη : Το δημόσιο μήνυμα που έστειλε μετά τα γενέθλιά της

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε ανήμερα των γενεθλίων της να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της και να κάνει έναν απολογισμό στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές, αλλά και στους haters της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε φέτος με ένα μικρό αλλά λαμπερό πάρτι η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη συγκεκριμένα γιόρτασε τα 27α της γενέθλια στη Χαλκιδική με την παρουσία λίγων και καλών φίλων της, καθώς τα μέτρα για τον κοροναϊό έχουν γίνει αυστηρά μετά τη νέα έξαρση κρουσμάτων στη χώρα μας.

Με φόντο το σάλο που ξέσπασε στο Διαδίκτυο και τα social media, μετά από το ροζ βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, η Ιωάννα Τούνη θέλησε ανήμερα των γενεθλίων της να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της και να κάνει έναν απολογισμό στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές, αλλά και στους haters της.

«27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω!

Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα…

Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο 

Ό,τι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας

PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα… τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε για τα γενέθλιά της η Ιωάννα Τούνη και όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτησή της κέρδισε χιλιάδες likes και σχόλια.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram:

View this post on Instagram

27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα… Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο ❤️ Ότι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα… τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ 🦠🤬🤪 … και το φόρεμα μου είναι @bubblegun_world limited & θα είναι διαθέσιμο πολυυυυ σύντομα!

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024