Η Ελένη Μενεγάκη  συνεχίζει να απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης ενώ οι καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζονται, χωρίς μάλιστα να υπάρχει το άγχος της επιστροφής.

Η Ελένη Μενεγάκη που πρόσφατα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μετά από σχεδόν 30 χρόνια μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό, φροντίζει να κρατάει επαφή μαζί του μέσα από το Instagram.

Μετά από την τηλεοπτική «αυλαία» η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στον προσωπικό της παράδεισο την Άνδρο, προκειμένου να απολαύσει καλοκαιρινές, χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της.

Η ίδια συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ιδιαίτερα στο Instagram όπου σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη χωρίς να αποκαλύψει την τοποθεσία δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου η ίδια ντυμένη σπορ ποζάρει μέσα στη θάλασσα.

«Κάθε γωνία του Αιγαίου και αλλά χρώματα», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή»!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιό σας