Κάποια ζώδια μπορεί να έκαναν ορισμένα λάθη και αμέσως να μετανιώσουν, να νιώσουν άσχημα για αυτό και να αλλάξουν. Κάποια άλλα ζώδια ωστόσο, αδιαφορούν πλήρως!

Λέων

Αν ο Λέων σε κεράτωσε μία φορά, να θεωρείς δεδομένο ότι θα το ξανακάνει. Αν επίσης σου είπε ψέματα για κάτι μία φορά, μάντεψε…! Θα το ξανακάνει!

Η αλαζονική του φύση δεν του επιτρέπει να μετανιώσει για τα λάθη που κάνει. Αν προσωρινά δείξει ότι έχει καταλάβει ότι αυτό το οποίο έκανε ήταν λάθος, θα το πει μόνο και μόνο για να μη γκρινιάζεις και να δείξει τάχα και δήθεν ότι λέει την αλήθεια και όντως ενδιαφέρεται.

Αιγόκερως

Γενικά ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο για το οποίο πρέπει να καταλάβεις το εξής. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι. Το «έτσι» δείχνει τον χαρακτήρα του.

Μπορεί να κάνει ενδεχομένως πράγματα που εσένα θα σου φανούν τελείως ενοχλητικά, όπως το να λέει την αλήθεια με πολύ κυνικό και «ψυχρό» τρόπο, την ίδια στιγμή να του εξηγείς ότι εκτιμάς το ότι σου λέει την αλήθεια, αλλά να τη λέει με άλλον τρόπο και εκείνος να ξανακάνει το ίδιο λάθος.

Τοξότης

Όσο ενδιαφέρον και όσα συναισθήματα να σου δείξει, είναι το ζώδιο που έχει ως προτεραιότητά τους τις διακοπές και τα ταξίδια.

Αν λοιπόν σου υποσχεθεί ότι θα πάτε έξω για καφέ και ξαφνικά σου πει ότι βρίσκεται 200 χιλιόμετρα μακριά σε ένα βουνό, τότε μη σου κάνει εντύπωση. Το σίγουρο είναι ότι δε θα νιώθει καν άσχημα για αυτό, μπορεί να του πεις να σταματήσει να ακυρώνει ραντεβού και να το ξανακάνει άμεσα πάλι.

Γράψτε το σχόλιό σας