Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tο Vanity Fair βρίσκει guest editor - έκπληξη για το νέο του τεύχος

Tο Vanity Fair βρίσκει guest editor – έκπληξη για το νέο του τεύχος

Το τεύχος «Σεπτέμβριος 2020» του Vanity Fair θα είναι μια ειδική έκδοση που θα εξερευνά την τέχνη, τον ακτιβισμό και την εξουσία στην Αμερική του 21ου αιώνα

Το τεύχος «Σεπτέμβριος 2020» του Rhadika Jones θα είναι μια ειδική έκδοση που θα εξερευνά την τέχνη, τον ακτιβισμό και την εξουσία στην Αμερική του 21ου αιώνα.

Το περιοδικό έκρινε ότι για ένα τέτοιο αφιέρωμα είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή του φημισμένου Αμερικανού δημοσιογράφου και συγγραφέα Τα-Νεχίσι Κόουτς (Ta-Nehisi Coates), μιας σημαντικής φωνής σήμερα σε θέματα ιστορίας και αμερικανικής κουλτούρας. Οπότε τον προσκάλεσε ως guest editor.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η ίδια η Ραντίκα Τζόουνς (Rhadika Jones), η αρχισυντάκτρια του Vanity Fair: «Δεν υπάρχει άλλος πιο κατάλληλος από τον Τα-Νεχίσι να φωτίσει αυτή την επείγουσα συγκυρία στην αμερικανική ιστορία – να απαντήσει στην ερώτηση «γιατί αυτοί οι καιροί είναι διαφορετικοί;». Μας τιμά το ότι θα συνεργαστούμε μαζί του σε αυτό το πρότζεκτ, φέρνοντας μαζί τον έναν με τον άλλον συγγραφείς, καλλιτέχνες και εμβληματικές φιγούρες των οποίων το έργο μας ωθεί προς έναν πιο δίκαιο κόσμο».

«Η συνεργασία σε αυτό το πρότζεκτ με τη Ραντίκα και όλο το προσωπικό του Vanity Fair είναι τιμή για μένα. Επίσης, αισθάνομαι ταπεινός ενώπιον του ότι τόσοι πολλοί από τους καλύτερους συγγραφείς και καλλιτέχνες αυτής της χώρας συμφώνησαν να συμμετάσχουν. Η συγκυρία είναι πολύ μεγάλη για να σταθεί απέναντι της μόνος του ο καθένας από εμάς» είπε ο Τα-Νεχίσι Κόουτς.

Στο πρότζεκτ, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο συγγραφέας των ευπώλητων βιβλίων «The Beautiful Struggle», «We Were Eight Years in Power», «Between the World and Me» και «The Water Dancer» -και συγγραφέας αυτή την περίοδο των κόμικ της Marvel «Black Panther» και «Captain America»-, συνεργαζόμενος στενά με τις ομάδες του Vanity Fair, θα συν-επιβλέψει κάθε πλευρά της παραγωγής του τεύχους. Στο οποίο, εκτός του ιδίου θα φιγουράρουν περισσότεροι από 40 συγγραφείς, καλλιτέχνες και φωτογράφοι.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024