Μην περιμένεις τα συγκεκριμένα ζώδια να προδώσουν την εμπιστοσύνη σου…

Ζυγός

Είναι το κέντρο της παρέας και τον εμπιστεύονται όλοι για έναν βασικό λόγο. Θα είναι πάντα εκεί να ακούει τους προβληματισμούς σου, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα τους λέει από εδώ και από εκεί.

Μπορείς να συζητήσεις μαζί του τα πάντα και να σε κάνει να ξεχαστείς από τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου.

Είναι πολύ κοινωνικός, αλλά αυτό δε χρειάζεται να σε φοβίζει καθώς θα κρατάει το στόμα του κλειστό.

Λέων

Είναι αρκετά περήφανος για να δεχθεί την όποια πιθανότητα να πει ένα μυστικό σου κάπου. Δεν πρόκειται να αποκαλύψει αυτά που δε θες, πόσο μάλλον εκεί που δε θες.

Έχει τη φιλία πολύ ψηλά και δεν πρόκειται να ξεπεράσει ορισμένα όρια, είτε αυτά λέγονται «ξεκατίνιασμα», είτε λέγονται «κουτσομπολιό».

Θα σου δώσει τις καλύτερες και πιο καλές συμβουλές με τις οποίες θα ξεπεράσεις αρκετές δυσκολίες.

Ιχθύς

Είναι το ζώδιο που θέλει να αγαπάει και να αγαπιέται. Για αυτό ακριβώς προσέχει πάρα πολύ τι κάνει και δε θέλει να σε χάσει για μια δική του παρασπονδία.

Επειδή είναι πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο θα δεις ότι όταν συζητάς μαζί του συναισθάνεται και μπορεί να κατανοήσει τι είναι αυτό που σε βασανίζει και σε κάνει να νιώθεις άσχημα.

Είναι σίγουρο πως το συγκεκριμένο ζώδιο θα κρατήσει για πάντα αυτά που θα του πεις.

Αιγόκερως

Του αρέσει η αλήθεια. Για αυτό άπαξ και σου πει ότι δεν πρόκειται να πει τίποτα από αυτά που του είπες, να ξέρεις ότι ισχύει και ότι πραγματικά δεν πρόκειται να τα μοιραστεί. Είναι αρκετά τίμιο ζώδιο.

Έχει την τάση να δίνει συμβουλές και μάλιστα τις πιο κυνικές, ούτως ώστε να ανταποκριθείς με δυναμισμό και θάρρος στην εκάστοτε κατάσταση και να μη νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου.

Θα σε ενδυναμώσει και θα σε κάνει να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν σε ένα «λαμπρό» μέλλον.

Γράψτε το σχόλιό σας