Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νεϊμάρ: «Είμαι στην καλύτερη μου φόρμα»

Νεϊμάρ: «Είμαι στην καλύτερη μου φόρμα»

Το δικό του σύνθημα... για την μεγάλη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν, κόντρα στην Αταλάντα, έδωσε ο Νεϊμάρ.

Αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη επανέναρξη του Champions League στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν. Πανέτοιμος για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κόντρα στην Αταλάντα, είναι και ο Νεϊμάρ.

Δεν είναι και λίγα αυτά που έχει περάσει και ζήσει στη πόλη του φωτός, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ. Τραυματισμοί, τσακωμοί, καταγγελίες και φυσικά η περσινή «σαπουνόπερα», με την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα… η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο 28χρονος πλέον, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρί και δήλωσε πως έχει ωριμάσει από όλες τις εμπειρίες των τελευταίων τριών ετών, προσθέτοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, από την ημέρα που έγινε κάτοικος Γαλλίας.

«Έχω περάσει πάρα πολλά αυτά τα τρία χρόνια. Έχω ζήσει πολλές όμορφες αλλά και κακές στιγμές, κυρίως λόγω των πολλών τραυματισμών που με άφησαν πίσω. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου κατάφερα να συγκεντρωθώ και να επιστρέψω δυνατότερος, κατακτώντας με την ομάδα και τίτλους» ανέφερε ο Νεϊμάρ, σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην «ενδιαφέρεται» για την ομάδα.

Όσο για τις βλέψεις της Παρί Σεν Ζερμέν στο φετινό Champions League, ανέφερε : «Οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι της ομάδας μπορούν να δουν πως τα δίνουμε όλα για το έμβλημα. Αυτή τη στιγμή περνάω την καλύτερη φάση της καριέρας μου στην Παρί. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League. Δεν ήμασταν ποτέ τόσο κοντά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024