Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπαμεγιάνγκ: Ο πιο παραγωγικός σκόρερ της Premier League

Ομπαμεγιάνγκ: Ο πιο παραγωγικός σκόρερ της Premier League

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της κατάκτησης του FA Cup για την Άρσεναλ, συνεχίζοντας παράλληλα να σκορπάει τον «τρόμο» στις αντίπαλες άμυνες της Αγγλίας.

Αρχηγός με Α κεφαλαίο. Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δήλωσε για ακόμη μία φορά «παρών» σε μεγάλη αναμέτρηση, δίνοντας έτσι τον τίτλο του FA Cup, στην Άρσεναλ, μετά την επικράτηση κόντρα στην Τσέλσι (2-1). Ο Γκαμπονέζος ήταν εκπληκτικός ως συνήθως και «σφράγισε» τον 14ο τίτλο στον θεσμό, για τους «κανονιέρηδες».

Με τα δύο του γκολ ο 31χρονος στράικερ έφτασε τα 70 γκολ από τις 3 Φεβρουαρίου του 2018, όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Άρσεναλ. Τι σημαίνει αυτό; Ο Ομπαμεγιάνγκ προσπέρασε κατά δύο γκολ τον Μο Σαλάχ, με τα περισσότερα γκολ από παίκτη της Premier League, από τον Φεβρουάριο του 2018, μένοντας μόνος στην πρώτη θέση.

Μία επίδοση που επιβεβαιώνει την εκτελεστική δεινότητα του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το μέλλον του… ακούγοντας τις «σειρήνες» από την Βαρκελώνη, με μεγάλο ενδιαφέρον.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024