Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι και Μέγκαν: Τα «βάζουν» πάλι με παπαράτσι για να προστατεύσουν τον γιο τους

Χάρι και Μέγκαν: Τα «βάζουν» πάλι με παπαράτσι για να προστατεύσουν τον γιο τους

Άλλο ένα επεισόδιο στη «βεντέτα» του Χάρι και της Μέγκαν με τους παπαράτσι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, άσκησαν αγωγή εναντίον παπαράτσι, στην οποία υποστηρίζουν ότι χρησιμοποίησαν drone και άλλες μεθόδους για να βγάλουν χωρίς άδεια φωτογραφίες του γιου τους Άρτσι-Χάρισον, ενώ βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι οι φωτογράφοι της Daily Mail, οι οποίοι δεν κατονομάζονται, παραβίασαν τους νόμους της ιδιωτικής ζωής της Καλιφόρνιας όταν έστειλαν drone πάνω από το σπίτι του ζευγαριού για να φωτογραφήσουν την οικογένεια, ενώ τους κατηγόρησαν ότι τρύπησαν τον φράχτη του σπιτιού.

«Κάθε άτομο και μέλος οικογένειας στην Καλιφόρνια, από το νόμο, έχει το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή μέσα στο σπίτι. Κανένα drone, ελικόπτερο ή τηλεφακός δεν μπορεί να το αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα», δήλωσε ο δικηγόρος του ζευγαριού, Michael J. Kump, σύμφωνα με την Washington Post.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ καταθέτουν αυτήν την αγωγή για να προστατεύσουν το δικαίωμα του γιου τους στην ιδιωτική ζωή στο σπίτι τους, χωρίς να εισβάλουν φωτογράφοι και για να σταματήσουν εκείνους που επιδιώκουν να επωφεληθούν από αυτές τις παράνομες ενέργειες».

Δεν είναι η πρώτη φορά που Χάρι και Μέγκαν στρέφονται εναντίον του Τύπου, καθώς είχαν απόστειλει εξώδικα και σε ταμπλόιντ στη Βρετανία. Εξάλλου, ο λόγος που έφυγαν από την Αγγλία, ήταν ακριβώς αυτός: Να μπορούν να ζουν χωρίς να τους κυνηγά παντού ο Τύπος.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024