Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα διαδικτυακής απάτης η Αντελίνα Βαρθακούρη

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Αντελίνα Βαρθακούρη

Η γνωστή παρουσιάστρια, Αντελίνα Βαρθακούρη, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως κάποιος έχει φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά της μέσα από το οποίο προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα από ανυποψίαστους ανθρώπους

Η γνωστή παρουσιάστρια, Αντελίνα Βαρθακούρη, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως κάποιος έχει φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά της μέσα από το οποίο προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα από ανυποψίαστους ανθρώπους.

View this post on Instagram

🌞Κορίτσια μου καλή εβδομάδα!🌞 “Γυναίκες ενωμένες…ποτέ νικημένες” είναι ο τίτλος μου…😃 Θα ήθελα να έρθουμε όσο πιο κοντά μπορούμε, να μοιραστούμε ιδέες, συνταγές μαγειρικής, υγιεινές διατροφές, θέματα για παιδιά, συζύγους και ό,τι τραβάει η όρεξη σας! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ…ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΚΩΝΩ ΜΑΝΙΚΙΑ 😍💪❤️ #AdelinaVarthakouri #TalkWithMe

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

«Σας παρακαλώ κάντε αναφορά σε αυτό τον λογαριασμό. Είναι ψεύτικος και μάλιστα επικοινωνεί με κόσμο και ζητάει χρήματα», έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha στα instastories της ζητώντας τη βοήθεια των follower της για να κατέβει ο ψεύτικος λογαριασμός.

Η Αντελίνα, ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορές προκειμένου να διαγραφεί το εν λόγω προφίλ όπως και έγινε.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024