Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρετζίνα : Έκανε την διαφορά με τον Λάφερτι

Ρετζίνα : Έκανε την διαφορά με τον Λάφερτι

Η Ρετζίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιλ Λάφερτι για την επόμενη σεζόν και ο ίδιος επιστρέφει στην Ιταλία μετά από πέντε χρόνια.

Η Ρετζίνα επέστρεψε στην Serie B ως πρωταθλήτρια στην τρίτη κατηγορία Ιταλίας και έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Στόχος της, είναι η άμεση άνοδο στην Serie A και οι μεταγραφές της, είναι γεμάτες εμπειρία για κάτι τέτοιο. Ένα ακόμα «γρανάζι» στο ρόστερ του ιταλικού συλλόγου, είναι ο Κάιλ Λάφερτι.

Ο 32χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε από την Ρετζίνα, αφού πρώτα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βορειοιρλανδός φορ επιστρέφει στην Ιταλία μετά από πέντε χρόνια απουσίας, όταν φόραγε τα χρώματα της Παλέρμο, με την οποία είχε προβιβαστεί κιόλας.

Ο διεθνής (με 20 τέρματα), έμεινε ελεύθερος από την Σάντερλαντ και αλλάζει για 12η φορά ομάδα στην τεράστια καριέρα του. Μέσα σε αυτή, έχει παίξει 455 παιχνίδια σε συλλογικό επίπεδο και έχει σκοράρει 108 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 36 ασίστ. Στην νέα του ομάδα, θα βρει τους Ντενίς, Ζερεμί Μενέζ αλλά και τον άλλοτε άσο της Λαμίας, Χασίμ Μαστούρ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024