Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόσο να «ανοιχτείς» συναισθηματικά στον άνθρωπό σου

Πόσο να «ανοιχτείς» συναισθηματικά στον άνθρωπό σου

Υποτίθεται ότι είσαι μαζί του και για αυτόν τον λόγο, για να έχεις έναν άνθρωπο να μοιράζεστε αυτά που νιώθετε

Ορισμένα πράγματα στο θέμα «σχέση», είναι καλό να τα έχεις λύσει με τον εαυτό σου, ούτως ώστε να μην εμφανίζονται μπροστά σου ως εμπόδια.

Πόσα πράγματα να του δείξεις;

Τα άκρα ποτέ δεν λειτούργησαν στην πραγματικότητα, εκτός αν περνάς τέτοια φάση που θες να τα κάνεις όλα στο φουλ, ακόμη και αν ξέρεις ότι αυτό είναι ένα ρίσκο.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε απόφαση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Δεν υπάρχει δηλαδή μία τελική απόφαση που θα σου δώσει την απόλυτη χαρά.

Οταν επιλέγεις ένα πράγμα, αποκλείεις το άλλο και κάτι χάνεις. Το τι θα επιλέξεις, επαφίεται στη δική σου βούληση, περίπτωση και προσωπικότητα.

Μην κρύβεις αυτά που νιώθεις

Εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν κάθεσαι να του πεις οτιδήποτε μεγάλο και μικρό σε ενοχλεί και δεν πυροδοτούνται συνεχείς καβγάδες και εντάσεις.

Δε φορτώνεις κανέναν με τα θέματά σου και γενικά όλα είναι εντάξει. Από την άλλη, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η συσσώρευση των προβλημάτων μέσα σου θα οδηγήσει, αργά ή γρήγορα, στην έκρηξη του ηφαιστείου και θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.

Γιατί όσο κουλ ή εσωστρεφής και αν είσαι, είσαι και άνθρωπος με ανάγκες και ανησυχίες και δεν γίνεται να μη μοιράζεσαι ποτέ τίποτα.

Επίσης, όσο τα κρατάς όλα μέσα σου, δεν αποκαλύπτεις ποτέ το ποια πραγματικά είσαι. Ετσι ο άλλος δημιουργεί για εσένα μία δική του εικόνα και δεν σε μαθαίνει ποτέ σφαιρικά.

Να είσαι άμεση

Είσαι απίστευτα ειλικρινής, δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξουν μεταξύ σας μυστικά (από την πλευρά σου τουλάχιστον) και εκδηλώνεις αυτό που αισθάνεσαι χωρίς να το κρατάς μέσα σου και να υποφέρεις.

Από την άλλη, ταλαιπωρείς συνέχεια έναν άνθρωπο γιατί αδυνατείς να κρατήσεις μέσα σου ακόμη και τα επουσιώδη και δεν μπορείς να φιλτράρεις τι αξίζει να ειπωθεί και τι μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα.

Αυτό το κάνεις γιατί μπορεί να νιώθεις συνέχεια ενοχικά και θεωρείς πως οτιδήποτε μένει κρυφό αποτελεί εξαπάτηση του άλλου.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024