Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Χρανιώτης : Νανουρίζει τον γιο του και το Instagram «προσκυνά»

Γιώργος Χρανιώτης : Νανουρίζει τον γιο του και το Instagram «προσκυνά»

Ο Γιώργος Χρανιώτης προσπαθεί να έχει ενεργό ρόλο και παρουσία για το αγόρι του και έχει βρει τον πιο ξεχωριστό τρόπο να τον νανουρίζει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα καθώς πριν από λίγο καιρό έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ο μικρούλης ήρθε στη ζωή στα μέσα του Ιουνίου ενώ ο νέος μπαμπάς, ως λάτρης των social media, έσπευσε να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

View this post on Instagram

Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα.Εγώ δεν ξέρω αν ζω,ή αν ονειρεύομαι,η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη,όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on

Το νεαρό ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή των νέων του ρόλων, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης ενημερώνει συχνά με  τρυφερές αναρτήσεις του στο Instagram και τους διαδικτυακούς του φίλους για τις εξελίξεις στην οικογένεια Χρανιώτη – Αβασκαντήρα.

View this post on Instagram

Μερικές φορές είναι πιο φρόνιμο να πάρεις την απόσταση σου,προκειμένου να κατανοήσεις κάποια πράγματα.Σεβασμός λοιπόν σ αυτή την μυστηριακή σχέση ζωής που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των 2 πλασμάτων,της μητέρας και του παιδιού.Σεβασμός και αγάπη επίσης σε όλους όσους ήρθαν στο μαιευτήριο,να ευχηθούν,να περιμένουν ώρες,να με αγκαλιάσουν,να συγχαρούν και να χαρούν.Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ,σε όλους εσάς,που μου γράψατε αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης,που ακόμα,για να μην λεω ανακρίβειες,τα περισσότερα δεν έχω προλάβει καν να τ ανοίξω.Την αγάπη μου παλιόπαιδα.Πραγματικά σας ευχαριστώ!!!💚💥🙏 #thankyou #respect #happiness #newkidontheblock #mybaby #mywoman #mypeople #myfriends #onelove

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on

Ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να έχει ενεργό ρόλο για το αγόρι του και έχει βρει τον πιο ξεχωριστό τρόπο να τον νανουρίζει. Αντιγράφοντας… τη μαμά του μικρού!

Ωστόσο, η Γεωργία Αβασκαντήρα φαίνεται να διαφωνεί λίγο με τις εναλλακτικές προσεγγίσεις του Γιώργου Χρανιώτη:

«Πρωτίστως το παιδί δεν πρέπει να μπερδεύεται, πρέπει ξεκάθαρα να γνωρίζει ποιος είναι ο μπαμπάς και ποια η μαμά. Συμφωνούμε σ’ αυτό;», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός «τρολάροντας» την καλή του και ανέβασε ένα video στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024