Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που μπορούν να κάνουν τις διακοπές σου κόλαση

Τα ζώδια που μπορούν να κάνουν τις διακοπές σου κόλαση

Τα ζώδια που μάλλον πρέπει να σκεφτείς διπλά πριν κανονίσεις να πας μαζί τους διακοπές

Mπορεί να τα αγαπάς, να είναι τα καλύτερα σε ό,τι άλλο βάλει ο νους σου, αλλά για διακοπές δεν είναι.

Θα σου σπάσουν τα νεύρα ή θα σκυλοβαρεθείς, με αποτέλεσμα να κλαις τα ωραία σου λεφτουδάκια που τόσο κόπο έκανες να μαζέψεις για να πας για λίγες μέρες κάπου και να περάσεις σούπερ.

Αν μάλιστα είναι το φρέσκο σου έτερο ήμισυ, να είσαι προετοιμασμένος/η και να οπλιστείς με όση υπομονή διαθέτεις. Μην ξεχνάς ότι οι πρώτες κοινές καλοκαιρινές διακοπές είναι test drive για τα ζευγάρια και ή που θα δέσετε ή που θα χωρίσετε.

Σύμφωνα λοιπόν με το astrology.gr τα τέσσερα πιο …απαιτητικά ζώδια για να κανονίσει κανείς διακοπές μαζί τους είναι:

Ταύρος

Ο Ταύρος δε θα θέλει να χαλάει λεφτά για οτιδήποτε άλλο πέρα από το φαγητό… Εκεί θα τα ακουμπάει κανονικότατα (και τρώει και πολύ), αλλά σε ταβέρνα καλή, παραδοσιακή, με μεγάλες μερίδες, με τη γαρνιτούρα τους, την πατατούλα, τη χωριάτικη και το ψωμάκι το ζεστό.

Μην περιμένεις να πάτε σε εκείνο το ωραίο μπιτσόμπαρο που είχες ακούσει ότι γίνεται χαμούλης ή στο κυριλέ εστιατόριο ή μπαρ που μαζεύει κόσμο… γιατί δεν τρελάθηκε να πληρώσει ούτε 20 ευρώ μια sauce γιαουρτιού με αγγούρι και essences σκόρδου (τζατζίκι καλέ) κι άλλες γκουρμεδιές, ούτε 5-6 ευρώ τα 350 ml μπίρας.

Να πληρώσει εισιτήριο για να δει διάφορα αξιοθέατα ή για να κάνετε θαλάσσια σπορ; Γελάει ο κόσμος…

Καρκίνος

Φίλε/η μου, ευχή και κατάρα σου δίνουμε, μην τον πας σε εστιατόριο/ταβέρνα, εκτός αν θέλεις να ακούσεις για 100στή φορά την ατάκα «σαν τα γεμιστά της μάνας μου δεν είναι» γιατί τον φόνο δε θα τον γλιτώσεις.

Σάντουιτς και σφολιάτες, άντε και κανά πιτόγυρο για να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου και να μη σε πάνε και μέσα. Από την άλλη, να έχεις υπόψη σου ότι στην παραλία, μπαρ, ταβέρνα που πήγατε την πρώτη μέρα, εκεί θα θέλει να πηγαίνετε συνεχώς κι αν, λέμε αν τον πείσεις να πάτε κάπου αλλού, θα σε ταράξει στη γκρίνια για τη θάλασσα, για το φαγητό, για το ποτό, για τον χάλια κόσμο, για τα κουνούπια, για ό,τι… Δεν μπορείς να τον σέρνεις και να τον τραβολογάς από δω και από κει, αγάπη μου, πάνω που συνηθίζει κάπου, όλα κι όλα!

Παρθένος

Ποιος κάνει πρόγραμμα στις διακοπές του; Όλοι χύμα δεν είμαστε; Όχι, θα σου απαντήσουμε!

Η Παρθένος έχει κάνει τα πλάνα της… Είναι αυτή που θα βάλει το ξυπνητήρι 7.30 το πρωί, που ο ήλιος δεν είναι ακόμα καυτός για να πάει να δει τα αξιοθέατα του τόπου, ανεξάρτητα αν κοιμηθήκατε στις 6:00 γιατί πίνατε τον Βόσπορο. «ΟΚ, όλα καλά» θα πεις, «εμένα τι με νοιάζει; ας πάει όπου θέλει».

Σε νοιάζει γιατί θα επιμένει να πάτε μαζί γιατί δε γίνεται να επισκεφτήκατε το συγκεκριμένο μέρος και να μη δείτε το παλιό κάστρο, το αρχοντικό του τάδε, την αρχαία πόλη, το μουσείο, το μνημείο και ό,τι τέλος πάντων θεωρείται σήμα κατατεθέν… Και πίστεψέ μας, δεν έχεις ιδέα πόσο επίμονος/η μπορεί να γίνει…

Υδροχόος

Κοίτα, με αυτόν πρόβλημα μεγάλο δε θα έχεις, αρκεί να μη θέλεις να δεις κόσμο… Τι εννοούμε; Ξέχνα τις παραλίες με ομπρέλες, ξαπλώστρες, σκυλιά, παιδιά και μανάδες, πατεράδες, σόγια, τύπισσες – ξαδέρφες (πολύ μακρινές όμως…) της Kim και της Gigi ή τους τύπους με τα tattoo και το αποτριχωμένο δέρμα-λουστρίνι από το λάδι και το Speedo να παίζουν ρακέτες. Ξέχνα τα κλαμπ και τα μπαρ, κυρίως τα beach bar…

Και για να γίνουμε πλήρως κατανοητοί: Πού πάνε όλοι; Εκεί; Ε, εσείς ΔΕ θα πάτε… Αν μάλιστα προσφέρθηκε να κλείσει αυτός δωμάτιο και δεν το τσέκαρες πού βρίσκεται, την έβαψες.

Το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε στην άκρη του πουθενά, μέσα στην ερημιά, παρέα μόνο με το Θεό. Αν το δεις θετικά (… επιβιώσεις από το κατσάβραχο και δεν τρέχεις στα επείγοντα), θα χαλαρώσεις απόλυτα!

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024