Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη : Το νέο δημόσιο μήνυμα για την τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη : Το νέο δημόσιο μήνυμα για την τηλεόραση

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση, χωρίς να γνωρίζει ακόμη και η ίδια για το αν, πότε και πώς θα επιστρέψει, ωστόσο έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη είπε πρόσφατα «αντίο» στους τηλεθεατές, έπειτα από σχεδόν τριάντα χρόνια καθημερινής παρουσίας στην μικρή οθόνη.

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά εκπομπή, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της.

Η ίδια ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά πλατό χωρίς να γνωρίζει ακόμη και η ίδια για το αν, πότε και πώς θα επιστρέψει.

«Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος.

Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου.

Έφτασα μέχρι εδώ σήμερα γιατί οι παρέες μου είναι μοναδικές, ξεχωριστές, εκπληκτικές, ονειρεμένες», είπε συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη, αποχαιρετώντας το κοινό της.

View this post on Instagram

Στιγμές…. #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on

View this post on Instagram

❤️ #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on

View this post on Instagram

Λιγες στιγμες ακομα απο χτες …στιγμες εκτος τηλεοπτικου φακου … λιγο πριν την εκπομπη και μεσα απο την εκπομπη πισω απο τις καμερες ! Η αγκαλια και τα χαμογελα με τον σκηνοθετη της τελευταιας μου χρονιας ( Νικο Αγγελοπουλε ησουν υπεροχος , σ ευχαριστω που με συνοδεψες με αγαπη , φροντιδα , υπομονη και γελιο) … η αγκαλια της Λαουρας μου … η φωτο που ειμαστε ολοι μαζι την ημερα της γιορτης μου ( οταν ανακοινωσα οτι φευγω ) τοτε που ξαφνιασα για αλλη μια φορα τους συνεργατες αλλα κ την οικογενεια μου …το ηξεραν αλλα … και οι καμερες … παντα στην ζωη μου … κι εγω εκει για εσας και εσεις για εμενα ! Τωρα σιγα σιγα θα κανω λιγο πισω απο τα φωτα και τις καμερες … θα παρω τον χρονο μου …. εδω θα τα λεμε πια … χωρις προγραμμα και ραντεβου , αυθορμητα , μπορει να σας ανεβαζω 10 φωτο στην σειρα η μπορει να χανομαι για μερες …. μην με παρεξηγησετε … θα ειμαι παντα η Ελενη …σας ! #eleni #elenitsa

A post shared by @ elenimenegaki on

Η ζωή μετά την τηλεόραση

Μετά από την τηλεοπτική «αυλαία» η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στον προσωπικό της παράδεισο την Άνδρο, προκειμένου να απολαύσει καλοκαιρινές, χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της.

Η ίδια συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ιδιαίτερα στο Instagram όπου σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε με νοσταλγική διάθεση, φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής της και γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Πέρασε ήδη ένας μήνας…»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram:

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024