Είναι ένα ζώδιο αρκετά προοδευτικό και απελευθερωμένο, αυτό πρακτικά τον καθιστά δύσκολο στο να «κολλήσει» πολύ μαζί σου…

Παίξε τα ίδια χαρτιά

Είναι προοδευτικός μία; Είσαι προοδευτική δέκα φορές περισσότερο από αυτόν! Ο σκοπός σου είναι να τον εντυπωσιάσεις και να τον κάνεις να νομίζει ότι είσαι χαλαρή.

Μην δείξεις κτητικότητα

Θα τον ξενερώσει τελείως. Αυτό που μπορείς όμως να κάνεις, είναι να παριστάνεις την άνετη και ότι έχει κάτι ελεύθερο, όχι κάτι μονογαμικό.

Έτσι θα λειτουργήσει σε ψυχολογικό επίπεδο αυτή η τακτική και θα τον κάνει να σε θέλει και να σε διεκδικεί ακόμη περισσότερο.

Φίλοι φίλοι…

Συνήθως οι Υδροχόοι έχουν μια παράδοση στο να έχουν ερωτικές επαφές ή εμπειρίες, με κοντινά τους άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Μην προλάβει να πάρει εκείνος αυτήν την πρωτοβουλία, διεκδίκησέ τον πρώτη. Έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο ζώδιο θέλει μια γυναίκα δυναμική που θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.

Σεξ

Αν είσαι άτομο που έχει φετίχ και είσαι αρκετά απελευθερωμένη στο κρεβάτι, να ξέρεις θα γίνεις η γυναίκα της ζωής του.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε διεκδικήσει και ο ίδιος. Το θέμα είναι ότι νιώθει ήδη κάποια πράγματα για εσένα επειδή εσύ στην αρχή ήσουν πιο χαλαρή από το αναμενόμενο. Αυτό τον ερεθίζει εγκεφαλικά.

Χώρος και χρόνος

Αν ειδικά δει ότι σέβεσαι τον ατομικό χρόνο και χώρο του καθένα, τότε ετοιμάσου παντρεύεσαι. Δίνει πολλή σημασία στην ελευθερία, την αυτονομία και την αυτάρκειά του.

Αν νιώσει ότι εσύ μπορείς να του προσφέρεις αυτά τότε πολύ ευχαρίστως θα είναι δίπλα σου. Δε θα νιώσει κάποια συναισθηματική πίεση και αυτό θα τον βοηθήσει να σε καταλάβει ακόμη περισσότερο.

Δε θα έχει δηλαδή το άγχος να περάσει χρόνο μαζί σου, με τη φοβία ότι δε θα φεύγεις και θα τον «πρήζεις».

Γενικά όσο πιο ήρεμη, με λιγότερο δράμα και αρμονία, συμπεριφέρεσαι σε έναν Υδροχόο, τόσο περισσότερο θα στο ανταποδώσει πίσω.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο