Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μίνι Καύσωνας»: Μίκι Ρουρκ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε κόντρα χολιγουντιανών διαστάσεων

«Μίνι Καύσωνας»: Μίκι Ρουρκ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε κόντρα χολιγουντιανών διαστάσεων

Νέο επεισόδιο στην άγρια κόντρα μεταξύ Μίκι Ρουρκ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο εκτυλίχθηκε πρόσφατα με τον κόσμο της showbiz να παρακολουθεί άναυδος την επίθεση του πρώτου στον δεύτερο

Νέο επεισόδιο στην άγρια κόντρα μεταξύ Μίκι Ρουρκ και  Ρόμπερτ Ντε Νίρο εκτυλίχθηκε πρόσφατα με τον κόσμο της showbiz να παρακολουθεί άναυδος την επίθεση του πρώτου στον δεύτερο.

Η κόντρα μεταξύ των δύο σταρ ξεκίνησε πέρυσι, όταν ο Ρουρκ υποστήριξε ότι ο διάσημος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε τον ήθελε για να παίξει στην ταινία του The Irishman αλλά ο Ντε Νίρο αρνήθηκε να δουλέψει μαζί του.

Στο παρελθόν ο Ρουρκ είχε εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του για τον Ντε Νίρο ως ηθοποιό. Όλα όμως άλλαξαν όταν συμπρωταγωνίστησαν στο “Δαιμονισμένος Άγγελος” το 1987.

«Λάδι στη φωτιά» έριξε το Σάββατο (18/07) ο Μίκι Ρουρκ, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Ιnstagram, αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ τα εξής:

«Εϊ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σωστά, σε σένα μιλάω, βρωμοκλαψιάρη. Ένας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι πριν λίγους μήνες δήλωσες στις εφημερίδες: “Ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης και λέει μαλ@@@”. Άκου, κύριε Σκληροτράχηλε του σινεμά, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και το έκανε σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη, όταν σε δω μπροστά μου, ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου κι όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω άγρια 100%. Μίκι Ρουρκ, Μάρτυς μου ο Θεός».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024