Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζει για 27η σεζόν στον Παναθηναϊκό ο Πανταλέων

Συνεχίζει για 27η σεζόν στον Παναθηναϊκό ο Πανταλέων

Παναθηναϊκός και Σωτήρης Πανταλέων συνεχίζουν μαζί για 27η χρονιά, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον «πράσινο» Ερασιτέχνη.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του εμβληματικού αρχηγού του τμήματος βόλεϊ, Σωτήρη Πανταλέων για 27η σεζόν.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας βόλεϊ ανδρών για την επόμενη σεζόν.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον εμβληματικό αρχηγό Σωτήρη Πανταλέων και για την σεζόν 2020-21 ξεκινώντας έτσι με τον πιο εμφατικό τρόπο τις ανανεώσεις της νέας χρονιάς.

Ο Σωτήρης Πανταλέων είναι ένας αθλητής που είναι άμεσα συνυφασμένος με τον Παναθηναϊκό και ο Σύλλογος δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει από αυτόν τις ανανεώσεις της νέας χρονιάς.

Ο εμβληματικός Γκυζιώτης κεντρικός (2.02μ.) θα βρίσκεται και φέτος στο ρόστερ καθώς ήταν επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και του «τριφυλλιού» να συνεχίσει και φέτος την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας και μάλιστα συνεχίζει ένα απίστευτο χρονικό ρεκόρ καθώς θα φορέσει το ένδοξο έμβλημα για 27η χρονιά!

Συνολικά ο Πανταλέων έχει σηκώσει τέσσερα πρωταθλήματα (1996,2004, 2006, 2020) , τρία κύπελλα (2007, 2008, 2010), ένα Λιγκ Καπ (2020) και ένα Σούπερ Καπ (2006).

Αναλυτικά η αθλητική του καριέρα:
1992-2012 Παναθηναϊκός
2012 Λατίνα
2012-13 Παμβοχαϊκός
2013-14 Κάννες
2014-μέχρι σήμερα, Παναθηναϊκός

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.com ο Σωτήρης Πανταλέων επισήμανε: “Μείναμε μαζί στα δύσκολα και ενωμένοι καταφέραμε να νικήσουμε, να περάσουμε τα πιο δύσκολα εμπόδια. Για την ομάδα βόλεϊ έχω τη σιγουριά ότι θα βαδίσουμε και του χρόνου σε μονοπάτια διεκδίκησης τίτλων.

Το πρωτάθλημα ήταν ένα όνειρο που το πετύχαμε όλοι μαζί, αλλά έχω ένα ακόμα μεγαλύτερο που θεωρώ ότι μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην επόμενη ημέρα. Ο ανεξάρτητος, αυτάρκης σύλλογος που θα βασίζεται στις δικές του δυνάμεις και θα είναι φόβητρο για όλους.

Οι επόμενοι τίτλοι του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα του Ερασιτέχνη μπορεί να έχουν την δική σας υπογραφή αν καταφέρουμε να μείνουμε στον δρόμο της οικονομικής υγείας που χαράχτηκε τα προηγούμενα χρόνια και να αποδείξουμε ότι «σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος» μέσα από τη διαδικασία της εγγραφής στον Παναθηναϊκό. Έχει κάνει τόσα ο Παναθηναϊκός για εμάς, είναι η στιγμή να κάνουμε κι εμείς κάτι για αυτόν”».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024