Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου : Με ένα τέλειο μπικίνι μοιράζεται τις σκέψεις της - Βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου : Με ένα τέλειο μπικίνι μοιράζεται τις σκέψεις της – Βίντεο

Πρόσφατα έκανε και δηλώσεις σχετικα με μια δίαιτα που ακολουθεί

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο και μια φωτογραφία που δείχνουν το υπέροχο σώμα της με το εξίσου υπέροχο μπικίνι της.

Δηλώσεις

Τα σχόλια φυσικά δε θα μπορούσαν να μην είναι θετικά, καθόσον η πολαγαπημένη παρουσιάστρια ξέρει πώς να «κερδίζει» το κοινό της με το υπέροχο χαμόγελό της και φυσικά με τον επαγγελματισμό της σε αυτό που κάνει.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Έλα Χαμογέλα στο Open δήλωσε επίσης: «Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, δεν έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε».

«Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.’Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας – σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα», είπε σε βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024