Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου : Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της και το δώρο του συζήγου της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου : Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της και το δώρο του συζήγου της

«Σήμερα είναι γιορτή για μένα όχι μόνο γιατί έχω γενέθλια» και συνέχισε λέγοντας πολλά περισσότερα στη λεζάντα της φωτογραφίας της

Γενέθλια είχε χθες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τα σχόλια στα social media, με ευχές ήταν αμέτρητα.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκλεισε τα 43 της χρόνια και είναι όπως φαίνεται ευτυχισμένη. Είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο και μαζί έχουν δύο κόρες, τη Λυδία και την Ηλέκτρα.

Τι ανέβασε στο Instagram

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου μίλησε για την ευτυχία της!

«Σήμερα είναι γιορτή για μένα όχι μόνο γιατί έχω γενέθλια. Κάθε φορά που θέλω κάτι βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να το πετύχω. Έχω λοιπόν ένα όμορφο κουτί και μέσα βάζω χαρτάκια με διάφορους στόχους. Κάθε γενέθλια που ερχονται το ανοίγω και τσεκάρω τι έχω καταφέρει. Σήμερα λοιπόν στα 43α μου γενέθλια γιορτάζω την ευτυχία μου!

Ο πιο μεγάλος μου στόχος ήταν και θα είναι αυτός. Ο στόχος ήταν να έχω ενα σύντροφο να με νοιώθει, παιδιά υγιή και χαρούμενα, σώμα υγιές και ενεργό, νου το ίδιο και δουλειά να αγαπώ με συναδέλφους που θα περνάμε ωραία. Σήμερα τα έχω όλα. Γιορτάζω! Είμαι πλήρης, χαρούμενη και έτοιμη για άλλα καινούρια και μεγαλα! Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σε όσους μου έχετε ήδη ευχηθεί και σε όσους θα μου ευχηθείτε κάτω από αυτό το ποστ! Σας αγαπώ!

View this post on Instagram

Σήμερα είναι γιορτή για μενα όχι μόνο γιατί έχω γενέθλια. Κάθε φορά που θέλω κάτι βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να το πετύχω. Έχω λοιπόν ένα όμορφο κουτί και μέσα βάζω χαρτάκια με διάφορους στόχους. Κάθε γενέθλια που ερχονται το ανοίγω και τσεκάρω τι έχω καταφέρει. Σήμερα λοιπόν στα 43α μου γενέθλια γιορτάζω την ευτυχία μου!❤️ Ο πιο μεγάλος μου στόχος ήταν και θα είναι αυτός. Ο στόχος ήταν να έχω ενα σύντροφο να με νοιώθει, παιδιά υγιή και χαρούμενα, σώμα υγιές και ενεργό, νου το ίδιο και δουλειά να αγαπώ με συναδέλφους που θα περνάμε ωραία. Σήμερα τα έχω όλα. Γιορτάζω! Είμαι πλήρης, χαρούμενη και έτοιμη για άλλα καινούρια και μεγαλα! Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σε όσους μου έχετε ήδη ευχηθεί και σε όσους θα μου ευχηθείτε κάτω από αυτό το ποστ! 🦢 Σας αγαπώ! #birthdaygirl #showgirl #43yearsyoung #mom #mamaknowsbest #mamasingsfire #ninjamom

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Μέσα από τα Instagram Stories της, μας έδειξε και το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της σύζηγος.

Της πήρε μια αυθεντική μπλούζα του αγαπημένου της συγκροτήματος «The Cure» μαζί με μαύρα διαμαντένια σκουλαρίκια.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024