Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τιμητική διάκριση για την σούπερ σταρ χορογράφο Parris Goebel

Τιμητική διάκριση για την σούπερ σταρ χορογράφο Parris Goebel

Η χορογράφος Parris Goebel έγινε μέλος του Τάγματος Τιμής της Νέας Ζηλανδίας, μια σημαντική αναγνώριση που επιβλέπεται από τη βασίλισσα της χώρας, Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου

Η χορογράφος Parris Goebel έγινε μέλος του Τάγματος Τιμής της Νέας Ζηλανδίας, μια σημαντική αναγνώριση που επιβλέπεται από τη βασίλισσα της χώρας, Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η 28χρονη σταρ του χορού ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram και κοινοποίησε φωτογραφίες της με το παράσημο, με την απονομή του οποίου τιμάται η συνεισφορά της στον χορό. «Το να λαμβάνω αυτήν την αναγνώριση και τον τίτλο για τις υπηρεσίες μου στον χορό είναι τόσο μεγάλη τιμή… Ειλικρινά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι ο χορός θα με έφερνε εδώ. Ποτέ μην σταματάς να ονειρεύεσαι, μην τα παρατάς και πάντα να υπηρετείς τους άλλους » έγραψε η Goebel στη λεζάντα.

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου που έζησε αυτήν την απίστευτη μέρα μαζί μου» έγραψε η χορογράφος.

Η χορογράφος, η οποίος γεννήθηκε στο Νότιο Όκλαντ, έχει συνεργαστεί με μια σειρά καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Jennifer Lopez, Rihanna και BLACKPINK. Σε ηλικία μόλις 15 ετών, δημιούργησε το ReQuest Dance Crew, το οποίο έχει λάβει βραβεία σε διάφορα παγκόσμια πρωταθλήματα χορού χιπ χοπ. Το 2018, δημοσίευσε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Young Queen».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024