Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Χαϊκάλης : «H αλήθεια είναι σε μια άλλη διάσταση»

Παύλος Χαϊκάλης : «H αλήθεια είναι σε μια άλλη διάσταση»

«Τα δύο πιο βέβαια πράγματα στη ζωή είναι η γέννηση και ο θάνατος. Το ενδιάμεσο, που λέγεται ζωή, είναι η μεγαλύτερη αβεβαιότητα»

O Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Η συζήτηση συμπεριελάμβανε και ορισμένα πιο «φιλοσοφικά» μέρη κατά τη διάρκεια των οποίων ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως πιστεύει ότι η ψυχή είναι αθάνατη και «ταξιδεύει» στον χρόνο,

Δηλώσεις

Συμπλήρωσε επίσης «ότι όλο αυτό είναι ένα Matrix που ζούμε, η αλήθεια είναι σε μια άλλη διάσταση».

Είπε αρχικά: «Τα δύο πιο βέβαια πράγματα στη ζωή είναι η γέννηση και ο θάνατος. Το ενδιάμεσο, που λέγεται ζωή, είναι η μεγαλύτερη αβεβαιότητα.»

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Εκείνο, λοιπόν, που έχει σημασία είναι να αποκτήσει κανείς συνειδητότητα. Να απαντήσει στο ερώτημα »γιατί ήρθα εδώ;». Και να καταλάβει ότι όλα είναι εφήμερα και επιδερμικά. Ότι όλο αυτό είναι ένα Matrix που ζούμε και ότι η αλήθεια είναι σε μια άλλη διάσταση».

Και συνέχισε: «Σχετικά με την ελεύθερη βούληση, είναι, επίσης, δύσκολο να καταλάβουμε πως ο άνθρωπος έχει προεπιλέξει, άρα δεν μπορεί να επιλέξει εδώ. Έχει προεπιλέξει σε άλλη διάσταση να βρεθούμε οι δυο ψυχές, εγώ και εσύ, σε αυτήν τη ζωή, να κάνουμε μια σχέση, είτε είμαστε πατέρας και γιος και κόρη είτε είναι επαγγελματική μια σχέση είτε οτιδήποτε άλλο. Το έχουμε προεπιλέξει αυτό το πράγμα, οπότε δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό.»

Δείτε εδώ τη συνέντευξη

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024