Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Γαβαλάς : «Στο σφυρί» η βίλα του στην Μύκονο

Λάκης Γαβαλάς : «Στο σφυρί» η βίλα του στην Μύκονο

Σε πλειστηριασμό βγαίνει τον Οκτώβριο η πολυτελής βίλα που είχε χτίσει ο Λάκης Γαβαλάς στην Μύκονο

Η βίλα που διατηρούσε μέχρι σήμερα στη Μύκονο ο διάσημος έλληνας σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς, ήταν ένα από τα σπίτια που έχουν γράψει ιστορία στο νησί των ανέμων.

Η πολυτελέστατη βίλα του Λάκη Γαβαλά στην Φτελιά της Μυκόνου, βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 14 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

Η βίλα, που έχει που δεσμευτεί από την ΑΑΔΕ, θα τεθεί σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, με τιμή έναρξης τα 1.225.000 ευρώ δηλαδή πολύ χαμηλότερα από την εκτιμώμενη εμπορική αξία της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η σχετική καταχώρηση στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (http://auctions.aade.gr/kpi/public/auction/1_1159_2020_7/) «τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το ακίνητο του Λάκη Γαβαλά στην περιοχή Φτελιά της Μύκονου το οποίο αποτελείται από κτήμα 4.804 τ.μ., υπόγειο 149,30 τ.μ ισόγειο 241,20 τ.μ., πρώτο όροφο 133,11τ.μ και πισίνα με επιφάνεια 120 τ.μ.»

Πέρσι το καλοκαίρι ελεγκτές της ΑΑΔΕ ζήτησαν να μισθώσουν την βίλα του Λάκη Γαβαλά χρησιμοποιώντας ισπανικά ονόματα (Juanita, Dolores, Carlos, Antonio).

Για 6 διανυκτερεύσεις τους ζητήθηκαν σε 25.000 ευρώ! Οι εφοριακοί τότε αποκάλυψαν την ιδιότητά τους και ζήτησαν τα στοιχεία της μεσίτριας και των πελατών που διέμεναν εκεί τις προηγούμενες ημέρες.

Με βάση με το σχετικό πόρισμα της ΑΑΔΕ:

«Τον Απρίλιο του 2018, είχε υποβληθεί στο TAXIS δήλωση μίσθωσης του ακινήτου, η οποία και έγινε αποδεκτή από τον μισθωτή εννέα ημέρες αργότερα. Πρόκειται για επαγγελματική/εμπορική μίσθωση, με μηνιαίο μίσθωμα 1.666,67 ευρώ, με δωδεκαετή περίοδο ισχύος. Μάλιστα, αναφέρεται ότι, για τα τέσσερα τελευταία χρόνια, το μίσθωμα τριπλασιάζεται. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, όμως, δεν δηλώνει εισόδημα από μίσθωση ακινήτου και δεν υποβάλει έντυπο Ε2, με το εν λόγω ακίνητο να εμφανίζεται ως δευτερεύουσα κατοικία. Ο μισθωτής του ακινήτου δεν δηλώνει εισόδημα από εκμετάλλευση ακινήτου, ούτε έχει κάνει έναρξη επιτηδεύματος ως όφειλε, παρ΄ όλο που οι καταθέσεις των πελατών, που μισθώνουν τη βίλα, γίνονται σε δικό του τραπεζικό λογαριασμό».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024