Το να είσαι σε σχέση είναι σίγουρα κάτι ωραίο και δημιουργικό, ειδικά όταν βρίσκεσαι στο στάδιο του έρωτα και της αγάπης…Γιατί όμως το να είσαι single προσφέρει πολλούς λόγους που θα σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη;

Λόγοι να χαίρεσαι που δεν έχεις σχέση

  • Είσαι single σημαίνει περισσότερος χρόνος για εσένα. Περισσότερη καλοπέραση όπως και όπου θες. Όποτε ακριβώς το θες.
  • Σημαίνει περισσότερη και πιο συχνή αλληλεπίδραση με τους φίλους σου. Πρακτικά κοινωνικοποιείσαι περαιτέρω και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δική σου ψυχαγωγία.
  • Φλερτ και πάλι φλερτ. Με όποιον θες, όπου και όποτε επίσης. Έχεις πλέον τη δυνατότητα μιας και δεν είσαι σε μια μονογαμική σχέση, να βγαίνεις με όποιο άτομο θες. Να κάνεις καινούργιες εμπειρίες.
  • Διακοπές μόνη ή και με παρέα. Έχεις την πολυτέλεια να επηρεάζεις πλήρως την καθημερινότητά σου καθώς είσαι αυτάρκης και η κυρία του εαυτού σου. Θες να πας σε ένα νησί μόνη σου; Σηκώνεσαι και φεύγεις. Θες διακοπές γυναικοπαρέα; Το κανονίζετε!
  • Επικεντρώνεσαι στα όνειρά σου. Μπορεί να έχεις μια συγκεκριμένη καριέρα στο μυαλό σου και αυτή για να επιτευχθεί, να χρειάζεται να επενδύσεις χρήμα και χρόνο. Όταν είσαι single συνήθως και τα δύο υπάρχουν σε κάποιον βαθμό αν όχι σε κάποιον αξιόλογο βαθμό.
  • Σπίτι. Έχεις πλέον τον εαυτό σου που σημαίνει ότι είτε έρχεσαι πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, είτε αν μένεις μόνη θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι όποτε και όπως εσύ τις θέλεις.
  • Ξενύχτια. Κάθεσαι ξύπνια μέχρι ό,τι ώρα θες και νιώθεις ικανοποιημένη που η μέρα σου «γέμισε» με δραστηριότητες που η ίδια είχες σκεφτεί και οργανώσει.
  • Αυτογνωσία. Όταν είσαι μόνη, μαθαίνεις κάτι πολύ βασικό. Να εξερευνάς τον εαυτό σου περισσότερο. Να σε γνωρίζεις κι άλλο. Να βλέπεις πτυχές που δεν ήξερες ότι έχεις. Να συνειδητοποιείς ότι είσαι αυτάρκης, χειραφετημένη, με όνειρα και φιλοδοξίες. Αυτό από μόνο του είναι το κλειδί της προσωπικής επιτυχίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο