Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά το «Crazy Rich Asians» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και το νέο βιβλίο του Κέβιν Κουάν

Μετά το «Crazy Rich Asians» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και το νέο βιβλίο του Κέβιν Κουάν

Αν και το βιβλίο δεν ανήκει στην τριλογία «Crazy Rich Asians» του Κουάν, η ιστορία εξακολουθεί να φέρει τη σφραγίδα της πολυτέλειας με πρωταγωνιστές χαρακτήρες ασιατικής κληρονομιάς

Το «Sex and Vanity», το νέο μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε από τον συγγραφέα του «Crazy Rich Asians,» θα διασκευαστεί για τον κινηματογράφο, καθώς τα δικαιώματα για ταινία αποκτήθηκαν από τη Sony Pictures και την SK Global Entertainment μια εβδομάδα αφ’ ότου τοποθετήθηκε στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Αν και το βιβλίο δεν ανήκει στην τριλογία «Crazy Rich Asians» του Κουάν, η ιστορία εξακολουθεί να φέρει τη σφραγίδα της πολυτέλειας με πρωταγωνιστές χαρακτήρες ασιατικής κληρονομιάς.

Το βιβλίο περιγράφεται ως αφιέρωμα στο μυθιστόρημα «Ένα δωμάτιο με θέα» (A Room with a View) του E. M. Forster και έχει πρωταγωνίστρια τη Lucie Tang Churchill, η οποία είναι διχασμένη ανάμεσα στον αρραβωνιαστικό της και τον γοητευτικό (και πλούσιο) George Zao, με τον είχε ειδύλλιο κατά τη διάρκεια διακοπών στο Κάπρι χρόνια νωρίτερα. «Σύντομα, η Lucie υφαίνει έναν ιστό απάτης που περιλαμβάνει την οικογένειά της, τον αρραβωνιαστικό της και τελικά τον εαυτό της καθώς προσπαθεί δυνατά να αρνηθεί την είσοδο του George στον κόσμο της – και την καρδιά της» αναφέρεται στη σύνοψη του βιβλίου.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης ταινίας παραμένει άγνωστη.

Η Warner Bros. έχει ανακοινώσει ότι θα υπάρξει συνέχεια του «Crazy Rich Asians» και ότι σχεδιάζει να συγκεντρώσει το αρχικό καστ και τον σκηνοθέτη Jon M. Chu.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024