Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλική Μιλλούση : Η πρώτη φωτογραφία μετά την αποκάλυψη της νέας εγκυμοσύνης

Βασιλική Μιλλούση : Η πρώτη φωτογραφία μετά την αποκάλυψη της νέας εγκυμοσύνης

Η Βασιλική Μιλλούση στην πρώτη της δημοσίευση μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της ποζάρει στο φακό με φουσκωμένη κοιλίτσα και φορώντας μαγιό

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Λίγους μήνες μετά από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια ανακοίνωσαν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Την χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η Βασιλική Μιλλούση με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram στην οποία πρωταγωνιστούν η ίδια, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η κόρη τους.

«Ίδιο μέρος,διπλή χαρά…ναι είμαι έγκυος ξανά», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

Στη φωτογραφία ο Λευτέρης Πετρούνιας απεικονίζεται να φιλά την κοιλιά της συζύγου του, ενώ και οι δύο φαίνονται να ανυπομονούν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που παρατήρησαν πως η φωτογραφία με την οποία οι δυο του γνωστοποίησαν τη χαρμόσυνη είδηση της νέας εγκυμοσύνης, είναι παρόμοια μ’ αυτή της ανακοίνωσης του πρώτου τους παιδιού.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τη χαρμόσυνη είδηση

Η Βασιλική Μιλλούση περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, αλλά δεν παραλείπει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της.

Λίγες μέρες μετά η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη της κοιλίτσα και πραγματικά να λάμπει από ευτυχία!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram:

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024