Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρίκι Μάρτιν : Μέχρι να πω δημόσια ότι είμαι γκέι ζούσα με κατάθλιψη

Ρίκι Μάρτιν : Μέχρι να πω δημόσια ότι είμαι γκέι ζούσα με κατάθλιψη

Ο Ρίκι Μάρτιν σε μια σπάνια εξομολόγηση μιλά για την σεξουαλική του ταυτότητα και τη μάχη του με την κατάθλιψη

Σε μια νέα συνέντευξή του, ο Ρίκι Μάρτιν αποκαλύπτει ότι η ζωή του την εποχή που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο οδυνηρή από ό,τι άφηνε να εννοηθεί και απ’ ό,τι έλεγαν οι στίχοι του «Livin ‘La Vida Loca».

Στην τελευταία εκπομπή του Proud Radio της Apple Music, ο Μάρτιν εξήγησε στην Χάιτι Χόλινς πώς ήταν η ζωή του όταν «ζούσε στη ντουλάπα», στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

«Ο κόσμος μου έδινε πίσω τις ώρες που είχα βάλει στη μουσική, τις ώρες που είχα βάλει σε αυτήν την καριέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρίκι Μάρτιν.

«Ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου. Η μουσική μου ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Θα μπορούσα να φτάσω πέντε Θεούς, αλλά δεν ζούσα ολοκληρωμένα. Ήμουν λυπημένος. Είχα κατάθλιψη».

Ο 48χρονος τραγουδιστής εξήγησε ότι έδινε παραστάσεις ως μέσο επιβίωσης, ως τρόπο να «ξεφύγει από αυτή τη βαριά θλίψη» που ένιωθε από το να είναι «παγιδευμένος στη ντουλάπα».

View this post on Instagram

SIMPLE #pausaplay LINK IN BIO

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Μάλιστα όπως είπε κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας περιοδείας του ήταν τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να εμφανιστεί.

«Ήμουν στην Αυστραλία και από την Αυστραλία, επρόκειτο να πάμε στη Νότια Αμερική. Και είπα, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να πάω σπίτι. Χρειάζομαι ησυχία. Πρέπει να κλάψω. Πρέπει να θυμώσω. Πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου που του επέτρεψα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να φτάσει εδώ που είναι» είπε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ, ο λατίνος σταρ αφού αφιέρωσε χρόνο για να μάθει για τον εαυτό του και τη σεξουαλικότητά του,  παραδέχεται πως δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να το πει δημόσια.

Αν και όπως λέει, οι φίλοι και η οικογένειά του ήξεραν, δεν μπορούσε ακόμα να το πει στους θαυμαστές του. Όταν άρχισε να δουλεύει στα απομνημονεύματά του, τότε βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα και στους θαυμαστές του.

«Το έγραψα και πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός. Και έκτοτε είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο Ρίκι Μάρτιν.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024