Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάτιτς: «Αξίζουμε να πάμε στο Champions League»

Μάτιτς: «Αξίζουμε να πάμε στο Champions League»

Ο Νεμάνια Μάτιτς έστειλε το δικό του μήνυμα σε Τσέλσι και Λέστερ για τη συμμετοχή στο Champions League τη νέα σεζόν.

Το βράδυ της Δευτέρας (13/7) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ και να αυξήσει τις πιθανότητές της για συμμετοχή στο Champions League τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Σαουθάμπτον στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αγγλίας. Βέβαια ο Νεμάνια Μάτιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια στέλνοντας το δικό του μήνυμα στην πρώην ομάδα του, Τσέλσι, αλλά και στη Λέστερ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος. Το επόμενο είναι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την Πέμπτη. Αν κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια, θα είμαστε στο Champions League.

Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα. Τα πάντα είναι στο χέρι μας και πρέπει να επανέλθουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Έχουμε άλλο παιχνίδι τώρα και πάλι κόντρα σε μια καλή ομάδα, άρα πρέπει να παλέψουμε για τα πάντα επειδή θέλουμε να παίξουμε στο Champions League της επόμενης σεζόν» είπε για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Νομίζω ότι το αξίζουμε και γι’ αυτό λέω να δουλέψουμε θετικά, να επανέλθουμε σύντομα και την Πέμπτη θα δούμε αν είμαστε έτοιμοι. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Βέβαια τρεις μήνες πριν, αυτό δεν ήταν στο χέρι μας. Θέλαμε από την Τσέλσι και τη Λέστερ να χάσουν βαθμούς, κάτι που προφανώς έκαναν. Τώρα είμαστε έναν βαθμό πίσω από την Τσέλσι και είναι στο χέρι μας.

Θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρώτα θα σκεφτούμε το ματς με την Πάλας και μετά θα δούμε αν θα κάνουμε τη δουλειά μας εκεί, όπως κάνουμε κανονικά».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024