Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εκτός διεκδίκησης για Ίσλα ο Παναθηναϊκός»

«Εκτός διεκδίκησης για Ίσλα ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να αφήνει την υπόθεση του Μαουρίτσιο Ίσλα, ο οποίος είναι κοντά στην μετακίνησή του σε Μπέτις ή Βαλένθια.

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα ήταν μία περίπτωση που εξέταζε ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν. Ο 34χρονος μπακ αποτελούσε μία δύσκολη περίπτωση, που έγινε ακόμα δυσκολότερη, με την προσθήκη των Βαλένθια και Μπέτις στην διεκδίκηση του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Cesar Luis Merlo, ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ισπανία. Εκεί, έχει δεχτεί προτάσεις από την Βαλένθια και την Μπέτις, ωστόσο και η Μπόκα Τζούνιορς παίζει «δυνατά».

Συγκεκριμένα, ο αργεντίνικος σύλλογος εστιάζει στο γεγονός ότι ο πρώην άσος της Γιουβέντους, θέλει να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική, όμως η πρότασή της είναι αρκετά χαμηλή.

Ο Χιλιανός άσος έμεινε ελεύθερος από την Φενερπαχτσέ και πλέον μπορεί να επιλέξει εκείνος τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Στην Τουρκία, αγωνίστηκε σε 91 παιχνίδια, μοιράζοντας 13 ασίστ ενώ έχει φορέσει τα χρώματα των Ουντινέζε, Γιουβέντους, Μαρσέιγ, Κάλιαρι και ΚΠΡ.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024