Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ηλιάκη : Ποζάρει με μαγιό και η αλλαγή στο σώμα της εντυπωσιάζει

Μαρία Ηλιάκη : Ποζάρει με μαγιό και η αλλαγή στο σώμα της εντυπωσιάζει

Η αλλαγή στο σώμα της γνωστής παρουσιάστριας είναι πραγματικά θεαματική αφού η Μαρία Ηλιάκη έχει χάσει αρκετά κιλά

Μπορεί μέχρι σήμερα να διακρίναμε την αλλαγή στην εμφάνισή της μέσα από φωτογραφίες που ανέβαζε φορώντας ωραία σύνολα, τώρα όμως η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή influencer και παρουσιάστρια που κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό Άγιοι Δέκα, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ζυρίχη, όπου βρέθηκε για να συναντήσει τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και μπαίνει εκ νέου στον δικό της ρυθμό υιοθετώντας και πάλι την καθημερινότητά της.

View this post on Instagram

Ένα χρόνο πριν…όταν ταξιδεύαμε άφοβα …διασκεδάζαμε άφοβα…και όλα ήταν πιο ανεμελα…δε θέλω να σας «το χαλάσω»…ούτε να σας κουνήσω το δάχτυλο …και ούτε ξέρω και ποια είναι τελικα η αλήθεια γι’αυτό τον ιό που έχει μπει ξαφνικά στη ζωή μας… έχω διαβάσει άπειρα άρθρα… έρευνες και στο μυαλό μου είναι ολα λιγο μπερδεμένα. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να προσέχουμε αυτό το καλοκαίρι για τον εαυτό μας και τους γύρω μας και να ευχόμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας να γίνουν όλα όπως πριν…❤️καλό μήνα σε όλους με αγάπη και υγεία 💋

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki) on

View this post on Instagram

Safe…

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki) on

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της η Μαρία Ηλιάκη «ανέβασε» στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια στο μπαλκόνι της φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και έχοντας σούπερ ανεβασμένη και σέξι διάθεση.

«Εγώ εδώ ξέρετε…ηλιοθεραπεία και πότισμα…μια στο δικό μου μπαλκόνι…μια στου γείτονα…μέχρι να πάμε κ μεις διακοπές» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Μαρία Ηλιάκη και προκάλεσε ένα μικρό σεισμό στο Instagram,

Η φωτογραφία της αυτή με το κόκκινο ολόσωμο είναι η πρώτη τη φωτογραφία με μαγιό για φέτος και περιμένουμε και τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν.

Δείτε παρακάτω την Μαρία Ηλιάκη άκρως ανανεωμένη και με καλοκαιρινή διάθεση:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024