Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μανούσος «καθάρισε» τον Βόλο

Ο Μανούσος «καθάρισε» τον Βόλο

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μανούσο, που σκόραρε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, οι Περιστεριώτες επικράτησαν εκτός έδρας με 3-2 του Βόλου.

Με χατ-τρικ του Γιώργου Μανούσο ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο (2-3) και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για την πρώτη θέση στα πλέι άουτ. Οι Περιστεριώτες με τη νίκη στη Θεσσαλία έφτασαν τους 41 πόντους και είναι στο -1 από τον Αστέρα (42π.).

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πανιώνιο, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τη Λαμία. Ο Βόλος από την άλλη, σε ένα ακόμα ματς παρουσιάστηκε άχρωμος και μοιραία γνώρισε την ήττα. Εδώ και καιρό άλλωστε η ομάδα της Θεσσαλίας είναι αδιάφορη, αφού δεν κινδυνεύει και δεν πάει για την πρωτιά.

Η εικόνα του αγώνα:

Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’. Ο Ανδρούτσος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Καραγκιόζης έκανε κακή έξοδο και ο Μανούσος σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο. Μια φάση, στην οποία μάλιστα τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Βόλου και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε.

Στο 17’ ο Μανούσος άγγιξε το 2-0, αλλά ο Γκαραβέλης είπε «όχι» στον έμπειρο επιθετικό. Ο,τι δεν κατάφερε στη συγκεκριμένη φάση, το έκανε τελικά στο 39’. Ο Ντε Πο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μανούσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων. Στο 44’ ο Ραμπέγιο έβγαλε τρομερή μπαλιά με το εξωτερικό και ο έμπειρος επιθετικός έκανε το 3-0 για τον Ατρόμητο, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος ανέβασε την απόδοσή του και στο 49’ μείωσε σε 3-1 με τον Κυζιρίδη, ενώ στο 68’ ο Τσοκάνης με εξαιρετική ενέργεια και δυνατό σουτ έκανε το 2-3 και έβαλε ξανά στο κόλπο την ομάδα της Θεσσαλίας.

Στο 80’ ο Ατρόμητος κέρδισε ο διαιτητής Τάσσης έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαραβέλη πάνω στον Ντε Πο, αλλά μετά από εξέταση του VAR πήρε πίσω την απόφασή του και έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη στον παίκτη των φιλοξενούμενων.  Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι ο Τάσσης χρειάστηκε έξι λεπτά για να βγάλει απόφαση!

Στις καθυστερήσεις ο Βόλος άγγιξε το 3-3, αλλά ο Μέγιερι είπε «όχι» στο δυνατό στου του Γέντρισεκ, δίνοντας τη νίκη στον Ατρόμητο.

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης (12′ Γκαραβέλης), Μήτογλου, Διαμαντής (46′ Δημόπουλος), Φερράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Μουνίθ, Κυζιρίδης (53′ Ζοάο)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι – Γκάλο (60′ Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Νάτσος, Μπουσουλάτζιτς – Ντε Πο, Ραμπέγιο (71′ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (88′ Στρούγγης) – Μανούσος (72′ Γιακουμάκης)

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024