Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Eminem ραπάρει εναντίον όσων δεν φορούν μάσκα

Ο Eminem ραπάρει εναντίον όσων δεν φορούν μάσκα

«Είμαι στο γαμ***** φέρετρο επειδή έβηχες», αναφέρεται σε στίχο του καινούργιου τραγουδιού του Eminem σε συνεργασία με τον Kid Cudi.

Ο Eminem συνεργάστηκε με τον Kid Cudi δημιουργώντας ένα τραγούδι βαθιά πολιτικοποιημένο, το οποίο σχολιάζει τα κακώς κείμενα της κοινωνίας.

Ο γνωστός ράπερ είναι γνωστός για τους εμπρηστικούς του στίχους: αυτή τη φορά μάλιστα επικρίνει, μεταξύ άλλων, όσους δεν φορούν μάσκα σε δημόσιους χώρους.

Το single «The Adventures of Moon Man and Slim Shady» είναι η πρώτη συνεργασία των δύο ράπερ και σε αυτό εξερευνούν θέματα όπως η αποτοξίνωση, η ανάρρωση και η επανένταξη αλλά και θέματα που κυριάρχησαν στην δημόσια σφαίρα το τελευταίο διάστημα, όπως η ρατσιστική βία της αστυνομίας στις ΗΠΑ και η πανδημία του κοροναϊού.

Ο Eminem ακούγεται στα μισά του κομματιού να ραπάρει: «Ένα μάτσο ανόητοι στο γραφείο. Οι μισοί από εμάς κυκλοφορούμε λες και ήρθε αποκάλυψη ζόμπι. Οι άλλοι μισοί είναι τσαντισμένοι και δεν θέλουν να φορέσουν μάσκα, απλά βήχουν. Και έτσι καταλήγεις να κολλάς τα σκ**** τους. Μόλις χρησιμοποίησα το ίδιο καλάθι με το οποίο ψώνισες. Τώρα είμαι μέσα σε ένα γ******* φέρετρο επειδή έβηχες».

Το τραγούδι έχει αναφορές και στις δολοφονίες του Τζορτζ Φλόιντ και του Ahmaud Arbery, που έπεσαν θύματα ρατσιστικής βίας στις ΗΠΑ. «Προσευχές για τον Τζορτζ Φλόιντ και τον Ahmaud Arbery. Πώς στον γαμ****** διάβολο είναι τόσοι πολλοί αστυνομικοί βρώμικοι. Σταμάτα μαν, σας παρακαλώ κύριε αστυνομικέ, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να αναπνεύσω όταν είσαι από πάνω μου, το γαμ***** σου γόνατο είναι στην καρωτίδα μου».

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024