Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: «Αντίο» με μπηχτές και καρφιά από την ΚΡΗΤΗ TV

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αντίο» με μπηχτές και καρφιά από την ΚΡΗΤΗ TV

Η Ιωάννα Μαλέσκου, πριν ακόμα εμφανιστεί στην νέα της εκπομπή, έχει ξεσπάσει αντιδράσεις και διαμάχες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, πριν ακόμα εμφανιστεί στην νέα της εκπομπή, έχει ξεσπάσει αντιδράσεις και διαμάχες.

Στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του ο Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού, κ. Γιώργος Καργάκης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κάθε πρόταση συνεργασίας είναι θεμιτή «υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται με σεβασμό στην εύρυθμο λειτουργία της εταιρεία μας, προς τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και την εμπιστευτικότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και όχι με όρους «κακοστημένων Τουρκο-παραγωγών – σίριαλ».

View this post on Instagram

Η ζωή δε γίνεται ποτέ ευκολότερη. Εσύ γίνεσαι πιο δυνατός. Κάντε υπομονή και έχετε πίστη. Εβδομάδα των Παθών αυτή που διανύουμε. Εβδομάδες των Παθών και των πασχόντων, των νουσούντων, των ασυμπτωματικών, των εκλιπόντων, των υγιών.. των πάντων όλες αυτές που πέρασαν , που περνούν και που έπονται. Τι δοκιμασία Θεέ μου..αναρωτιέμαι καθημερινά εγώ, εσείς, ο κόσμος όλος. Υγεία. Ανεκτίμητης αξίας αγαθό. Το εκτιμάμε πια όσο ποτέ (ίσως) άλλοτε. Στέλνω την αγάπη μου και τις πιο θερμές ευχές μου σε όλο τον κόσμο. Κι εσείς που με ρωτάτε, τι έχω πάθει, πού έχω εξαφανιστεί.. Εδώ είμαι. Και δεν εννοώ το instagram. Το κανονικό εδώ. Που δε γνωρίζει γεωγραφικά όρια. Να είστε λοιπόν κι εσείς αληθινά εκεί. Στο δικό σας εδώ. Για εσάς και όσους αγαπάτε. Καλή Ανάσταση!

A post shared by 👑 Ioanna Maleskou 👑 (@imaleskou) on

«Η ανακοίνωση με τα πολλά καρφιά»

«Η ΚΡΗΤΗ TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της, αποδεσμεύοντας την στο τέλος αυτής της περιόδου, την Ιωάννα Μαλέσκου, κοινή συναινέσει και μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει τους στόχους της αφού οι ικανότητες, η προσωπικότητα και ο λόγος της ξεχωρίζουν στο ελληνικό τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Γρήγορα δε, θα ανακοινωθούν οι νέοι συνεργάτες μας για την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι».

Πολύς όμως θόρυβος και εδώ είναι το θέμα μας, δηλαδή εν μέσω μιας ενεργούς συμβατικής επαγγελματικής σχέσης της Ιωάννας, εκθέτουν και δεν σέβονται μια άλλη εν λειτουργία εταιρεία και υποκινούν τα όποια θέματα τους με αλλοπρόσαλλες «κομπο–γιαννίτικες» ή άλλες ιδιοτελείς μεθόδους οι διευθύνσεις καναλιών της Αθήνας.Το «Gossip»’-ίστικο σύστημα τους όπως φαίνεται όλα τα χωρά.

Να το ξεκαθαρίσουμε: Η κάθε πρόταση συνεργασίας σε κάθε διακεκριμένο επαγγελματία όπως η Ιωάννα είναι θεμιτή και μάλιστα ιδιαιτέρως τιμητική για την ίδια.

Υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται με σεβασμό στην εύρυθμο λειτουργία της εταιρεία μας, προς τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και την εμπιστευτικότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και όχι με όρους «κακοστημένων Τουρκο-παραγωγών – σήριαλ».

Εμείς στην Περιφέρεια έχουμε πολύ ψηλά την δεοντολογία και το σεβασμό στις ιεραρχήσεις μας. Και ξέρουμε και να την υπερασπιζόμαστε όταν χρειαστεί…

Είναι χαρακτηριστικό της ΚΡΗΤΗ TV, του κορυφαίου τηλεοπτικού περιφερειακού σταθμού αλλά και της Περιφερειακής Τηλεόρασης ότι παράγει αξιόλογα στελέχη και ότι στο σύνολο της υπερτερεί σε αξιοπιστία αλλά και σε τηλεθέαση (είναι πρώτη) αφού ξεπερνά το 25% της συνολικής τηλεθέασης (σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις- δλδ όσο δυο ή τρεις αθηναϊκοί σταθμοί μαζί)».

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024