Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο άλμπουμ από τις «Τhe Ckicks» - Στη δημοσιότητα τo tracklist

Νέο άλμπουμ από τις «Τhe Ckicks» – Στη δημοσιότητα τo tracklist

Τη λίστα των τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο άλμπουμ, με τίτλο «Gaslighter», αποκάλυψε το μουσικό συγκρότημα «The Chicks»

Τη λίστα των τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο άλμπουμ, με τίτλο «Gaslighter», αποκάλυψε το μουσικό συγκρότημα «The Chicks».

Τα 12 τραγούδια έγραψαν τα τρία μέλη του συγκροτήματος, Νάταλι Μέινς (Natalie Maines), Μάρτι Μαγκουάιρ (Martie Erwin Maguire) και Έμιλι Ρόμπισον (Emily Strayer) μαζί με τον παραγωγό Τζακ Αντόνοφ (Jack Antonoff) και αρκετούς άλλους τραγουδοποιούς, συμπεριλαμβανομένων των Julia Michaels, Teddy Geiger και Justin Tranter.

Το νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου, σχεδόν μιάμιση δεκαετία μετά το τελευταίο άλμπουμ του τρίο, το 2006 που έφερε τον τίτλο «Takeing the Long Way». Μέχρι στιγμή έχουν κυκλοφορήσει τρία κομμάτια από το άλμπουμ.

Το θέμα του άλμπουμ περιστρέφεται γύρω από το διαζύγιο του μέλους του συγκροτήματος Νάταλι Μέινς από τον ηθοποιό Άντριαν Πασντάρ (Adrian Pasdar), που ολοκληρώθηκε τον περασμένο χρόνο μετά από μια μακροχρόνια νομική διαμάχη. Στο κομμάτι «Gaslighter» η Μέινς αφήνει να εννοηθεί ότι ο πρώην σύζυγός της την απάτησε καθώς λέει: «Γιατί, αγόρι, ξέρω ακριβώς τι έκανες στο σκάφος μου / και, αγόρι, γι ‘αυτό ακριβώς δεν έρχεστε στο σπίτι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024