Φυσικά και είναι τέλειο να έρθει κάποια σε πολλαπλό οργασμό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι σπάνιο…!

Λίπανση

Είναι αρχικά απαραίτητη για να μην προξενούνται πόνοι ή να μην τρίβεται το δέρμα και πονάει.

Το ξέρουμε ότι παίζει μεγάλο ρόλο και είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στο σεξ. Ο γυναικείος κόλπος λιπαίνεται και ενυδατώνεται από μόνος του και είναι σημαντικό να παραμένει έτσι όταν έρχεται η στιγμή.

Αυτό θα έρθει μαζί με την ερωτική διάθεση που πρέπει να φροντίσεις να έχεις. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να του δώσεις ιδέες, όπως την ώρα που το κάνετε να σου βάζει δάχτυλο και να σε φιλάει στον λαιμό.

Δεν είναι όλα «διείσδηση»

Το σεξ δεν είναι μόνο σχετικό με την εισχώρηση του πέους στον κόλπο ή στον προκτό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλούς τρόπους.

Συνδυαστικά και με εναλλαγές από τη διείσδυση στον ερεθισμό της κλειτορίδας και το στοματικό σεξ μπορείς να παραμείνεις ερεθισμένη και να σιγουρευτείς ότι δεν αξιοποιήσεις μόνο μία από τις αισθήσεις σου.

Μπορείς να προσθέσεις ερωτικά βοηθήματα για να πετύχεις τον κλειτοριδικό ερεθισμό ενώ προσπαθείς να συγχρονιστείς με τον παρτενέρ σου. Ένας δονητής θα σε βοηθήσει να μην υπάρχει αποσυντονισμός κατά τη διάρκεια της πράξης αλλά ούτε και αμηχανία ανάμεσά σας.

Να μην είσαι στην τσίτα

Όλοι ξέρουμε ότι είναι αδύνατο να έρθεις σε οργασμό όταν υπάρχει ένταση και στρες ή τουλάχιστον είναι πολύ δύσκολο. Αυτό ισχύει και για τον πολλαπλό οργασμό.

Πόσο μάλλον για αυτού του είδους τον οργασμό που είναι αρκετά πιο δύσκολο να «συντονιστείς» για να μπορέσεις να τον εκδηλώσεις. Το άγχος πάντως είναι ικανό να σε ξενερώσει τελείως.

Λέγε τι θες

Καλό είναι να λες στον σύντροφό σου πώς θες να ασχοληθεί με το σώμα σου. Έτσι μόνο άλλωστε θα μπορέσει να βρει τα όποια «κουμπιά» σου τα οποία θα οδηγήσουν στην «κορύφωση».

Γενικά να είσαι ειλικρινής γιατί έτσι μαθαίνεις εσύ για τον εραστή σου και εκείνος για εσένα και φτάνετε σε ένα επίπεδο συνεννόησης.

Γράψτε το σχόλιό σας