Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρίγνκο Σταρ : Το θρυλικό «σκαθάρι» έγινε 80 - Το online πάρτι γενεθλίων

Ρίγνκο Σταρ : Το θρυλικό «σκαθάρι» έγινε 80 – Το online πάρτι γενεθλίων

Ο Ρίνγκο Σταρ γιορτάζει συνήθως τα γενέθλιά του δίνοντας πραγματικές συναυλίες ενώπιον κοινού εκατοντάδων ανθρώπων, αλλά η πανδημία του νέου κοροναϊού τον ανέτρεψε τα σχέδια του

Ο πρώην ντράμερ των Beatles Ρίνγκο Σταρ γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του διαδικτυακά, με πολλά τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος, απουσία ωστόσο του Πολ Μακάρτνεϊ.

Ο Ρίνγκο Σταρ γιορτάζει συνήθως τα γενέθλιά του δίνοντας πραγματικές συναυλίες ενώπιον κοινού εκατοντάδων ανθρώπων, αλλά η πανδημία του νέου κοροναϊού ανέτρεψε τα σχέδια του .

«Όπως και οι περισσότεροι από εμάς, μου αρέσει να κάνω μια ωραία γιορτή για τα γενέθλιά μου (…) όμως φέτος δεν είναι καλή χρονιά για να διοργανώσω μια μεγάλη συγκέντρωση», εξήγησε σύμφωνα με το ΑΠΕ ο Ρίνγκο Σταρ, καθισμένος πίσω από τα ντραμς και φορώντας μια προστατευτική μάσκα με το σύμβολο της ειρήνης.

«Έτσι γιορτάζω μαζί με τους φίλους μου με διαφορετικό τρόπο φέτος. θα πρέπει να μείνουμε σε απόσταση λόγω του κοροναϊού», πρόσθεσε.

Πολύ αγαπημένα τραγούδια των Beatles, όπως το «Come Together», «All You Need is Love» και «With a Little Help From My Friends» βρισκόντουσαν στο πρόγραμμα της βραδιάς, όπως και ένα συνονθύλευμα βίντεο αρχείου και ηχογραφήσεων στο σπίτι, αλλά και βίντεο στα οποία διασημότητες, όπως η Σέριλ Κρόου και ο Ντέιβιντ Λιντς, αποτίουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη.

Τη διαδικτυακή αυτή γιορτή παρακολούθησαν απευθείας 130.000 οπαδοί του θρυλικού συγκροτήματος.

Ωστόσο κάποιοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απουσία του Πολ Μακάρτνεϊ, η μόνη παρουσία του οποίου σε όλη τη βραδιά ήταν σε απόσπασμα από συναυλία στο Λος Άντζελες πέρυσι, στην οποία τα δύο πρώην Σκαθάρια παίζουν μαζί.

«Χρόνια Πολλά Σερ Ρίτσαρντ, άλλως γνωστός ως ΡΙΝΓΚΟ. Να περάσεις μια υπέροχη μέρα παλιέ μου φίλε», έγραφε ωστόσο σε μήνυμα που είχε αναρτήσει νωρίτερα στο Twitter ο Πολ Μακάρτνεϊ.

Ο Ρίνγκο Σταρ επωφελήθηκε του ξεχωριστού αυτού πάρτι και ζήτησε να γίνουν δωρεές υπέρ του κινήματος «Black Lives Matter για να δοθεί τέλος στη ρατσιστική βία.

Οι ζωές των μαύρων μετράνε. Σηκωθείτε πάνω και κάντε να ακουστεί η φωνή σας», είπε σχετικά  ο Ρίνγκο Σταρ.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024