Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλικιωμένη περίμενε ασθενοφόρο πέντε ώρες - Κατέληξε αργότερα

Ηλικιωμένη περίμενε ασθενοφόρο πέντε ώρες – Κατέληξε αργότερα

Πέντε ολόκληρες ώρες περίμεναν οι συγγενείς μίας 83χρονης από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, το ασθενοφόρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε αρκετές ώρες μετά στον Ευαγγελισμό, από θρομβοεμβολή

Πέντε ολόκληρες ώρες περίμεναν οι συγγενείς μίας 83χρονης από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, το ασθενοφόρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε αρκετές ώρες μετά στον Ευαγγελισμό, από θρομβοεμβολή.

Αδικαιολόγητο χαρακτηρίζει το περιστατικό η διοίκηση του ΕΚΑΒ, η οποία διέταξε Επείγουσα Προκαταρκτική Εξέταση για τα αίτια της πολύωρης καθυστέρησης.

Την Αττική καθημερινά καλύπτουν 50 ασθενοφόρα στην πρωινή βάρδια. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ο αριθμός τους θα έπρεπε να είναι ο διπλάσιος.

«Κατέληξε γιατί μπήκαμε αργά»

Ο γιος της 83χρονης γυναίκας μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Άργησε πέντε ώρες. Είχαμε πάρει από τις εννιάμιση και τελικά πήραμε ένα ΕΚΑΒ, ένα ιδιωτικό κατά τις δύο τρείς, ώρα τώρα. Και μάλιστα με πήρανε τηλέφωνο αναγνωρίζοντας ότι έχει κάποια θέση και ζητήσανε ξανά υπομονή.

»Κατέληξε γιατί μπήκαμε αργά και ο χειρισμός ήταν αργός μέσα στα επείγοντα. Για να της κάνουν μία θρομβολυτική έπρεπε να ουρλιάξω εγώ και αυτό συνέβη στις 8 το βράδυ.

»Από τις 9 το πρωί που καλούσαμε, από τις 9μιση φανταστείτε ότι πέρασαν σχεδόν 12 ώρες».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024