Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνικα: Περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε με το ναυάγιο που είχε στην Τζιά

Μόνικα: Περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε με το ναυάγιο που είχε στην Τζιά

Η τραγουδίστρια, Μόνικα, εξομολογήθηκε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε από το ναυάγιο που είχε το 2012.

Η τραγουδίστρια, Μόνικα, εξομολογήθηκε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε από το ναυάγιο που είχε το 2012.

View this post on Instagram

New song "Saving the world" #Repost @nikosaliagas • • • • • • #Monika @monika_music dans mon objectif, dejà 15 ans de carrière et des albums aussi précieux que rares. La chanteuse grecque essentiellement anglophone, compose et écrit sa musique depuis son enfance. Sa voix est envoûtante. Je vous invite à écouter et à télécharger cette chanson qui m’a bouleversé #savingtheworld chaque téléchargement sera reversé aux personnels soignants depuis les plateformes de chaque pays. https://music.apple.com/fr/album/saving-the-world-single/1510585155?fbclid=IwAR3Fw8ZLxFNFNG7RJRF6BT9x6kJ_vHOQ_g46Pr40hJ6YPV_2Lwo9y3qYcZ4 #monika nous ferons un live en debut de semaine je vous en dis plus vite. #instanikos

A post shared by MoniKa (@monika_music) on

«Ήταν μια φοβερή περιπέτεια και για μένα, τρόμαξα πάρα πολύ, προσευχόμουν συνέχεια και σκεφτόμουν πολλά και διάφορα που εύχομαι να μη περάσουν ποτέ απ’ το μυαλό σας. Δεν αντέχω να τα φέρνω στη μνήμη μου γιατί με πιάνουν τα κλάμματα. Μου λείπατε πολύ κι έβλεπα πανέμορφες εικόνες από συναυλίες, βόλτες, ταξίδια και παρέες. Μετά από αυτό, και το λέω πολύ συνειδητά, δεν έχει σημασία ούτε τρίτος δίσκος, ούτε οι συναυλίες, ούτε τίποτε άλλο που ήταν στο πρόγραμμα για φέτος. Σημασία έχει οτι είμαστε υγειείς. Θέλω να είστε όλοι καλά και να προσέχετε ο ένας τον άλλον, ο καθένας με τον τρόπο του. Ας μην απογοητευόμαστε με χαζομάρες και ας μην πιεζόμαστε για τίποτα. Η καρδιά μας, ο χρόνος, η Παναγία και η αγάπη μας για ζωή θα φροντίσουν να γίνουν όλα σωστά», είχε δηλώσει τότε.

Οι εφιαλτικές στιγμές του ναυαγίου

«Ήμασταν σε ένα φουσκωτό, άλλαξε ο καιρός χάλασε η μηχανή και σταματήσαμε. Μετά δημιουργήθηκε μια σπίθα, έπιασε φωτιά το φουσκωτό και πέσαμε όλοι στη θάλασσα. Το σώμα είναι τόσο δυνατό, έχει τόσα αποθέματα, αλλά το μυαλό είναι που μπορεί να σε διαλύσει… Ήταν Σάββατο βράδυ και σκεφτόμουν ότι όλοι είναι έξω και πίνουν ποτό, αύριο τι θα γίνει; Αν πάθω κάτι, ποιος θα το μάθει; Σκεφτόμουν τους γονείς μου, τα πράγματά μου ήταν πολύ δύσκολα.

Το άλλο παιδί, μου είπε “Σε βλέπω, άρχισε να μετράς” και άρχισα να μετράω… Βλέπαμε δύο φάρους στην Τζια και κατά τις 12 το βράδυ, μετά από πέντε ώρες, είδαμε δυο ελικόπτερα που μας έψαχναν. Βγήκα στη στεριά, φίλησα τον βράχο… Βγήκα έξω κατά τις 2 το βράδυ, ημιλιπόθυμη… Ήταν ένα σπίτι εκεί, ήρθαν και μας μάζεψαν…» εξομολογήθηκε η Μόνικα.

View this post on Instagram

@zeusndione @ysl

A post shared by MoniKa (@monika_music) on

Δείτε τι είπε

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024