Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Καρκίνος και με ποια δεν τα πάει καθόλου καλά;

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Καρκίνος και με ποια δεν τα πάει καθόλου καλά;

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο με τις περισσότερες αντιφάσεις, άλλοτε ζητά ανεξαρτησία, άλλοτε όχι.

Καρκίνος με Κριό: 

Ο Κριός δεν μπορεί τις υπερευαισθησίες και ο Καρκίνος, δεν μπορεί να καταλάβει την απάθεια και την ψυχρότητα πάνω στην ευαισθησία. Ο Κριός μπορεί να απολαύσει μόνο το σεξ όπου ο Καρκίνος μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Καρκίνος θεωρεί τον Κριό ορμητικό και αδιάκριτο. Στην αρχή θα είναι μία σχέση φλογερή, πολύ δύσκολο όμως να κρατήσει μία τέτοια σχέση με αποτέλεσμα ο Καρκίνος να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει μη μπορώντας να καταλάβει τον Κριό.

Καρκίνος με Ταύρος: 

Ο Κριός όταν κάνει μια σχέση με τον Ταύρο θα είναι πολύ ταιριαστή σχέση ειδικά στο σεξουαλικό.Ο Ταύρος βέβαια δεν θέλει μόνο το σεξ, τη φωτιά και το πάθος που θέλει ο Κριός. Θέλει ηρεμία και σταθερότητα, ενώ ο παρορμητικός Κριός μπορεί να τα βρίσκει αυτά βαρετά. Θεωρεί και τον Ταύρο δεδομένο γιατί ο Ταύρος δεν φεύγει εύκολα από μία σχέση. Αποτέλεσμα, για να κρατηθεί αυτή η σχέση ο Ταύρος πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση.

Καρκίνος με Δίδυμο: 

Ο Κριός πιστεύει ότι οι Δίδυμοι είναι αντισεξουαλικοί και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις. Οι Δίδυμοι αγαπούν την ανάλυση και το χιούμορ. Ο Κριός θα κάνει υπομονή μέχρι να βαρεθεί και να φύγει.Θα πιστέψει κιόλας ότι δεν χρειάζεται να παλέψει για να κατακτήσει το στόχο του. Είναι μία σχέση που είναι όχι μόνο ασυνήθιστη αλλά και παράδοξη.

Καρκίνος με Καρκίνο: 

Αυτή η σχέση σίγουρα θα πετύχει μακροπρόθεσμα γιατί και οι δύο έχουνε πολύ ρομαντισμό, κατανόηση, τις ίδιες επιθυμίες και τα ίδια όνειρα. Στο σέξ έχουν φοβερό πάθος και είναι εξίσου πιστοί. Μόνο σε περίπτωση που αφήσουν τα κυκλοθυμικά τους ελεύθερα θα χαλάσει αυτή η σχέση. Συμπέρασμα, αν θέλετε να ζήσετε ένα παραμύθι κρατήστε αυτή τη σχέση.

Καρκίνος με Λέων:

Φοβερός συνδυασμός με πολλά υπέρ. Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέοντα ότι ζητήσει. Του συμπαραστέκεται , του είναι πιστός, τον αφήνει να έχει την αρχηγία και όσο για το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία. Συμπέρασμα, μια ερωτική ένωση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Καρκίνος με Παρθένο: 

Συνήθως οι Παρθένοι φέρονται ψυχρά στους Καρκίνους και τότε ο Καρκίνος πληγώνεται ανεπανόρθωτα. Αν καταλάβουν και οι δύο πόσο μεγάλα αποθέματα αγάπης και ευαισθησίας έχουνε, θα κάνουν την τέλεια και ιδανική σχέση.Ακόμα και στο σεξ θα είναι αχώριστοι. Συμπέρασμα, εκμεταλλευτείτε αυτή τη σχέση.

Καρκίνος με Ζυγό:

Ο Ζυγός όσο νιώθει την πίεση του καρκίνου θέλει να ξεφύγει.Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί. Όταν ο Ζυγός καταλάβει πόσο καλά μπορεί να περάσει με ένα Καρκίνο τότε θα δοθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα, αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ.

Καρκίνος με Σκορπιό:

Ο Σκορπιός είναι ανεξάρτητος και εκδικητικός, όμως έχει βαθιά αγάπη και κατανόηση κάτι που τρελαίνει τον Καρκίνο. Αμοιβαία αγάπη λοιπόν, έντονο και αισθησιακό σεξ…τι άλλο καλύτερο;Συμπέρασμα, μια σχέση φοβερή που σίγουρα μπορεί να έχει μέλλον.

Καρκίνος με Τοξότη:

Η αστάθεια του Τοξότη και η ανεξαρτησία χτυπάνε στα νεύρα τον Καρκίνο. Ο Τοξότης πάλι δεν μπορεί τόση αγάπη, φροντίδα και οικογενειακή θαλπωρή. Όσο για το σεξ σίγουρα δεν πρόκειται να το απολαύσουν με αυτές τις καταστάσεις. Συμπέρασμα, από το να βγάλετε τα μαχαίρια καλύτερα χωρίστε.

Καρκίνος με Αιγόκερω:

Τα δύο άτομα αυτά μπορούν να κάνουν μια σχέση απόλυτα ευτυχισμένη. Ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον και στον έρωτα αλλά και στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής.Ο Αιγόκερος είναι πρακτικός και έχει απαιτήσεις και ο Καρκίνος έχει να δώσει πολλά από συναίσθημα και πνεύμα. Και οι δύο ξέρουν τι θέλουν. Συμπέρασμα, ο ένας αναπληρώνει τον άλλο.

Καρκίνος με Υδροχόο:

Ο Υδροχόος ως συνήθως με την ψυχρή λογική κτυπά στα νεύρα του Kαρκίνου που θέλει εξάρτηση από τη σχέση. Ο συναισθηματικός Καρκίνος δίδεται ολόψυχα αλλά αυτή η παγερότητα του Υδροχόου και ο ατομισμός του γκρεμίζει ότι ωραίο έχει ο Καρκίνος. Συμπέρασμα, Ο Υδροχόος θα χάσει πολλά από τον Καρκίνο.

Καρκίνος με Υχθύ: 

Σχέση δυνατή με αμοιβαία αγάπη, πίστη και αφοσίωση. Ιδανικό ζευγάρι για τη ζωή και τον έρωτα. Γεμάτοι ευαισθησίες και τρυφερότητα. Ο Ιχθύς πρέπει να προσέξει σε αυτή τη σχέση να μην πάθει εξάρτηση και να παραπονιέται, δεν υπάρχει λόγος. Συμπέρασμα, σχέση με αγάπη και πάθος και ένα πολύ καλό μέλλον.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024